Entrio

LAJNAP predstavlja: Stvarnost 2.0. - One Man Show

LAJNAP predstavlja: Stvarnost 2.0. - One Man Show

Kino Grič, Zagreb

O događaju

"Bok ljudi,
imam novi one man show.
Uzbuđen sam k'o vjeverica na Red Bullu.
Nove fore i prastare fore koje nisam izvodio godinama.
Tko zna kako će biti!
Mogao biti Titanic 2 ili slijetanje na Mjesec 3.
Ovisi s koje strane stvarnosti se nalaziš.
Dođi na moju!
Vidimo se!"
Goc, Lajnap

Stvarnost 2.0.

STVARNOST 2.0
Često me pitaju, odakle inspiracija za fore? Moj najčešći odgovor je - fore su svuda oko nas, samo ih ne primijećujemo. U svom drugom one man showu, pokušat ću vam objasniti kako vidim stvari oko sebe i dokazati da je svakodnevica mnogo smješnija nego što vam se na prvi pogled čini. Promet na cestama, gužve, računala i znanosti, političari i celebrityji, ilegalna sredstva uživanja i vječna bitka sa suprotnim spolom nekima su samo dio njihove stvarnosti, meni su izvor ideja za fore. Kako to zvuči? STVARNOST 2.0 će vam sve objasniti.

Program nije primjeren za mlađe od 16 godina. Jebiga.

GORAN VUGRINEC GOC
Najhiperaktivniji komičar u Hrvatskoj rođen je 1985. u Zagrebu gdje preživljava i danas. Riječ je o momku s toliko energije da se pored njega poremećaj pozornosti s hiperaktivnošću čini kao vegetativno stanje. Postoji mit da je kao mali upao u kotao s Red Bullom i sada ga zaustaviti mogu samo određeni zakoni fizike.

Ima više od 700 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske, Sloveniju ponekad posjeti, a odradio je i nastupe u Beogradu i Sarajevu te Mostaru. Trenutačno nastupa s Lajnap ekipom u Kinu Grič. Priča engleski bolje nego što političari pričaju hrvatski, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Budimpešti i Cape Townu. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu "Klub Smijeha" te "Stand up expressu" na Comedy Centralu Extra. Surađivao je s Southern Comfortom kao veleposlanik branda na društvenim medijima, MC je na Red Bullovim eventima, a često ga možete uhvatiti kao domaćina Velikog filmskog kviza i Kviza općeg znanja u organizaciji FAK.hr-a. VIDEO

YouTube - http://www.youtube.com/c/GoranVugrinecGoc