LAJNAP predstavlja: NOVA GENERACIJA

LAJNAP predstavlja: NOVA GENERACIJA

location-iconKlub Sax!, Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za LAJNAP predstavlja: NOVA GENERACIJA, 21.05.2018. u Klub Sax!, Zagreb

LAJNAP COMEDY PREDSTAVLJA NOVI SHOW - NOVA GENERACIJA!

Tijekom cijele druge sezone nastupa LAJNAP ekipa pozivala je mlade komičara da se okušaju na pozornici zagrebačkog kluba SAX!
U otvorenoj i pozitivnoj atmosferi kultnog zagrebačkog kluba nastupila je cijela grupa komičara i svojim forama uspješno nasmijala publiku te pokazala kako generacija komičara koja dolazi itekako ima što za pokazati.

Sada na kraju sezone pozvali smo ih još jednom u SAX! i s njima napravili zajedničku večer u kojoj ćemo se svi, i LAJNAPovci i mladi komičari, predstavi u najboljem izdanju.

Dobrodošli na show - NOVA GENERACIJA.
TKO NASTUPA?
Ekipa iz LAJNAP COMEDYja - Aleks Curać Šarić, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec uz pomoć komičara NOVE GENERACIJE - Vanja Perić, Željko Grmuša, Martin Rosner i Filip Ratković.

----------------------------------

TKO SU KOMIČARI NOVE GENERACIJE?

VANJA PERIĆ, skoro zagrebački komičar, ovako na svoje nastupe dolazi iz Sesveta. Na pozornicama Zagreba i Hrvatske pojavljuje se već dvije godine, a svojim nastupima ostavlja bez dana i to uglavnom astmatičare. Inače, studira strojarstvo što nikad ne bi rekli zbog burnog društvenog života. Na internetskim forumima. U slobodno vrijeme opušta se uz integralne diferencijale otvorenih skupova razlomaka, a ponekad ode i na izlet do Zagreba. Humor mu je brz i britak, a tako su ga opisale i neke osobe ženskog spola. Njegove fore sigurno će vas nasmijati - izračunao je to.

ŽELJKO GRMUŠA, mrcina od komičara, a nježan u duši. Atletski građen, vrlo impresivne pojave, Željko se s razlogom može nazvati jednim od najvećih komičara u Svetoj Klari. Od najranijih dana bori se s traumom da su ga u rodilištu možda ipak zamijenili. Za dvije bebe. Željkov humor prožet je urbanim cinizmom, no ne štedi niti ruralne krajeve. Smijeh je važan dio svakodnevnog života i ako ga ne upražnjavamo redovno, postajemo ljuti i tužni. Slično kao i sa seksom. Od osvojenih priznanja najdraža mu je zlatna punjena paprika, nagrada za hrabrost.

FILIP RATKOVIĆ, domovine sin iz Varaždina. Kad putuje za Zagreb, najčešće ide pješke jer opet dođe prije HŽ-a. Miran, tih i povučen, a tako ga opisuju i susjedi pa nas to malo brine. Na pozornici skuliran k'o kontrolor ZET-a prije izvlačenja skenera, a svojom izvedbom fora jednako će vas iznenaditi. Filip voli stvari reći kratko i jasno - njegovi one-lineri (jedna rečenica, jedna fora) oduševit će svakoga. Želja mu je osnovati mariachi bend i ne razočarati roditelje. Ponovno.

MARTIN ROSNER, Osječki komičar i crtač popularnih internetskih stripova 'Hot Paper Comics'. Zbog njegova mladolika izgleda na kiosku ga uvijek pitaju za osobnu čak i kad kupuje žvake. Želio bi ljudima oko sebe pokazati da nije nesposoban, no ne zna kako. Omiljeni odjevni predmet mu karirana košulja, a ne odjevni predmet flomaster. Kaže da se fore koje priča uglavnom temelje na riječima i rečenicama, a ponekad i neki drugi zvukovi budu u igri. Smijehom će vas iznenaditi čim spustite "gard", kao što njega iznenade komarci u Osijeku.

---------------------------------------

Što su Aleks, Saša, Vlatko i Goc za vas pripremili u novoj predstavi NOVA GENERACIJA saznajte 21.5. u 20 sati u Klubu SAX!

---------------------------------------
INFORMACIJE ULAZNICAMA
*ULAZNICE NE PRODAJEMO NA ULAZU*

• Ulaznice možete kupiti ONLINE do dana predstave po cijeni od *40HRK* -->
https://www.entrio.hr/event/lajnap-predstavlja-nova-generacija-5228

• Na dan predstave ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria po cijeni od *50 HRK* -->
Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Croatia Records, Bogovićeva ulica 5 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2 • NLK Kiosk i Aquarius CD shop – Branimir Centar, Kneza Branimira 29

KONTAKT:
091 60 555 69

---------------------------------------
NEMA REZERVACIJA STOLOVA. 
Tko prvi njegovo. :) 
Vrata se otvaraju od 19h, show kreće u 20h.
Broj sjedećih mjesta je ograničen (148). 
Molimo da zauzmete jedno mjesto po ulaznici.
Jakne i kapute možete ostaviti na garderobi koja se ne naplaćuje.

---------------------------------------
ŠTO JE LAJNAP?
LAJNAP smo mi. Ekipa: Aleks Curać Šarić, Tomislav Koza Kozačinski, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec Goc.

Riječ je o našem projektu s zajedničkom jednostavnom idejom:
NOVA SEZONA. NOVE FORE. ISTI PLAN. NASMIJATI VAS.

Vidimo se!

Lajnap
www.lajnap.lol

Podijeli događaj: