Entrio

LAJNAP PREDSTAVLJA: KOMPLEKSANDAR - STAND UP COMEDY - ALEKSANDAR PERIŠIĆ

LAJNAP PREDSTAVLJA: KOMPLEKSANDAR - STAND UP COMEDY - ALEKSANDAR PERIŠIĆ

klub SAX, Zagreb

O događaju

LAJNAP COMEDY U SURADNJI SA STANDUP.RS-om PREDSTAVLJA - KOMPLEKSANDAR - STAND-UP SHOW - ALEKSANDAR PERIŠIĆ!

LAJNAP od ove sezone donosi jednu veliku novost! Najpopularniji domaći stand-up kolektiv počeo je aktivno surađivati s kolegama iz srpskog udruženja Standup.rs, a to znači da će zagrebačka publika imati priliku redovito uživati u nastupima srpskih komičara. Nakon gostovanja Nikole Silića, drugi je na redu - ALEKSANDAR PERIŠIĆ! ŠTO JE KOMPLEKSANDAR?
Drugi one man show Aleksandra Perišića. Aleksandar je izdvojio vrijeme od razmišljanja i nerada na svojih 465117 projekata i predstavit će se svojom bogougodnom toplom ljudskom pričom u šaljivom tonu s pjesmom i igrom. U publici traži energiju, suborce s kojima će humorom doprijeti do širih narodnih masa i najvažnije – oca koji ga je ostavio kad je bio mali. Gas-maske su poželjne, jer Aleksandar puši na sceni i ima jednu super-moć- da udahne 3 kubična milimetra duhanskog dima, a da izdahne 750 kubičnih milimetara istog. Svi se nadamo da će steći moć da jednostavno izdahne. Zanemarite njegovu garderobu... Fokusirajte se na frizuru... Zapravo, gledajte ga u lice... Zapravo, zatvorite oči i probajte uživati u njegovom glasu. Kao i svakom gremlinu, ZABRANJENO je davati mu prehrambene proizvode (naročito pivo) od ponoći (mislimo na ovu ponoć) pa do kraja vremena. Ne ulaziti u rasprave s njim, zbog bojazni da ćete dobiti odgovor, preopširan čak i po Tolstojevim standardima, u kojem će koristiti rječnik diplomca s umjetničkog fakulteta. Istina je da je on jedino mogao završiti kao šibicar, u najboljem slučaju prodavač sladoleda. Obavezno ponesite rajčicu, jaja i slične artikle kako bi konačno mogao reći da mu stand-up komedija donosi hranu na stol.

INFORMACIJE O ULAZNICAMA
CIJENA ULAZNICA - 40HRK (50HRK na dan predstave)
*ULAZNICE NE PRODAJEMO NA ULAZU*

• Ulaznice možete kupiti online na linku --> OVDJE

• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria. Lokacije najbliže SAX!u -->
Ghetaldus Optika, Jurišićeva 23 • Ghetaldus Optika, Draškovićeva 16 • Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 • Ghetaldus Optika, Vlaška 121/123 • NAF NAF Zagreb, Ilica 8 • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Croatia Records, Bogovićeva ulica 5 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2 • NLK Kiosk i Aquarius CD shop – Branimir Centar, Kneza Branimira 29

KONTAKT: 0916055569

NEMA REZERVACIJA STOLOVA.
Tko prvi njegovo. :)
Vrata se otvaraju od 19h, show kreće u 20h.
Broj sjedećih mjesta je ograničen (150).
Molimo da zauzmete jedno mjesto po ulaznici.
Jakne i kapute možete ostaviti na garderobi koja se ne naplaćuje.

UKLJUČI SE U LAJNAP PROGRAM VJERNOSTI!
Dovedi najveću ekipu na predstavu i LAJNAP te zahvaljući Linksu nagrađuje!
Saznaj više: https://lajnap.lol/programi-vjernosti/

TKO JE ALEKSANDAR PERIŠIĆ?
Član Standup.rs-a od samog početka i od osnivanja scene stand-up komedije u Srbiji. Punih sedam godina nastupa kao stand up komičar, a u toliko godina rada obišao je veliki broj gradova u Srbiji i okolici. Osim toga, nastupao je na svim festivalima stand-up komedije u regiji, a na engleskom jeziku se iskazao u Mađarskoj i Bugarskoj. S kolegom Srđanom Dinčićem već tri godine nastupa u okviru Večeri Improvizacije, sudionik je emisije „Stand-up & more“ na kanalu Comedy Central Extra s kolegama iz organizacije Standup.rs, jedan je od scenarista emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i sudionik je Večeri improvizacije na TV Prva. Sa kolegom Nikolom Silićem izvodio je njihov zajednički stand-up show „Istinita fantastika“.