Entrio

LAJNAP predstavlja: FALA KAJ STE DOŠLI - Vlatko Štampar - stand up comedy special - GENERALNA PROBA

LAJNAP predstavlja: FALA KAJ STE DOŠLI - Vlatko Štampar - stand up comedy special - GENERALNA PROBA

klub SAX, Zagreb

Sve Entrio ulaznice su rasprodane. Kontaktiraj organizatora za više informacija :)

O događaju

Vlatko Štampar 22.9. ima svoj nastup karijere. 

KONCERTNA DVORANA VATROSLAV LISINSKI postat će mjesto proslave DESET godina Vlatkovih nastupa i nasmijavanja publike. Deset godina zaista nije malo i za to treba imati i talenta i predanosti poslu. To je prepoznala i publika te je razgrabila sve karte za Vlatkov stand-up comedy special 'FALA KAJ STE DOŠLI'.

Za sve koji su svoju priliku za ulaznicom za Lisinski propustili, budite bez brige, Vlatko donosi GENERALNU PROBU za nastup karijere i to u Lajnap bazi - Klubu SAX!UVOD. ISKREN I EMOCIONALAN.
“Svatko od nas ima neku stvar u kojoj je dobar. Obično je to stvar koju voliš, do koje ti je stalo, na kojoj radiš, o kojoj stalno razmišljaš. I normalno da napreduješ. U 9. mjesecu će biti 10 godina od mog prvog stand up nastupa. Nije mi bio plan u životu nasmijavati ljude, ali jednostavno se dogodilo. Do sada sam uživao podršku publike i zahvalan sam na tome. Stoga vjerujem da imam odgovornost dalje nastaviti kvalitetno raditi ovo što radim i volim. A to je nasmijavati ljude. “
Vlatko

ŠTO VAS ZAPRAVO ČEKA?
U dosadašnjoj karijeri Vlatko ima 3 različita stand up comedy show-a u trajanju od 120min. Bratec je trd, Štamparska greška i Odraslost.
Čekaju vas najbolje i najdraže fore iz svakog showa, nazovimo to “šlag” 10 godina rada, sve pomno upakirano u jednu žestoku stand up comedy večer.
Jednostavno rečeno - ultimativni best of karijere.
Jedina stvar koju garantiramo - smijati ćete se 2 sata. 

INFORMACIJE O ULAZNICAMA:
*ULAZNICE NE PRODAJEMO NA ULAZU*

• Ulaznice možete kupiti online do dana predstave po cijeni od 40 HRK na linku --> OVDJE

• Na dan predstave ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria po cijeni od 50 HRK -->
Ghetaldus Optika, Jurišićeva 23 • Ghetaldus Optika, Draškovićeva 16 • Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 • Ghetaldus Optika, Vlaška 121/123 • NAF NAF Zagreb, Ilica 8 • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Croatia Records, Bogovićeva ulica 5 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2 • NLK Kiosk i Aquarius CD shop – Branimir Centar, Kneza Branimira 29

KONTAKT: 0916055569

NEMA REZERVACIJA STOLOVA.
Tko prvi njegovo. :)
Vrata se otvaraju od 19h, show kreće u 20h.
Broj sjedećih mjesta je ograničen (150).
Molimo da zauzmete jedno mjesto po ulaznici.
Jakne i kapute možete ostaviti na garderobi koja se ne naplaćuje.

TKO JE UOPĆE TAJ VLATKO?
Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja uz onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.
www.vlatkostampar.com

*FALA KAJ STE DOŠLI. - rečenica s kojom sam vjerujem završio svaki solo nastup. Nekako mi se činilo logično i najiskrenije tako nazvati večer u kojoj Vam prezentiram najbolje od sebe.