Entrio

LAJNAP predstavlja - eGOCentrik - stand up comedy show

LAJNAP predstavlja - eGOCentrik - stand up comedy show

Kino Grič, Zagreb

O događaju

"Pozdrav ekipa,
nakon više mjeseci pauze vrijeme je da se i eGOCentrik ukaže u kinu Grič. Pridružite mi se na dva sata smijeha i začinite si dan odličnom zabavom.
Doletite! Vidimo se!"
Goc, Lajnap

Goran Vugrinec

EGOCENTRIK
Gocov prvi samostalni one man show, skromno nazvan "eGOCentrik". Nakon više godina nastupanja, fore su se nakupile, materijal segmentirao i rodila se predstava puna detalja iz svakodnevice za koje niste ni znali da vas mogu nasmijati. 
Otprilike 2 sata pomno uzgajanih pančeva, njegovanih brojnim nastupima, ispričanih nevjerojatnom strašću te energijom koja će vas opiti. A ponekad bude i dobro.
Topla preporuka ako patite manjka smijeha, negativnog pogleda na život, sivila realnosti ili kronične depresije.
 
Program nije primjeren za mlađe od 16 godina.
 
GORAN VUGRINEC GOC
Najhiperaktivniji komičar u Hrvatskoj rođen je 1985. u Zagrebu gdje preživljava i danas. Riječ je o momku s toliko energije da se pored njega poremećaj pozornosti s hiperaktivnošću čini kao vegetativno stanje. Postoji mit da je kao mali upao u kotao s Red Bullom i sada ga zaustaviti mogu samo određeni zakoni fizike.
 
Ima više od 600 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske, Sloveniju ponekad posjeti, a odradio je i nastupe u Beogradu i Sarajevu te Mostaru. Priča engleski bolje nego što političari pričaju hrvatski, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Budimpešti i Cape Townu. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu "Klub Smijeha" te "Stand up expressu" na Comedy Centralu Extra.
Surađivao je s Southern Comfortom kao veleposlanik branda na društvenim medijima, MC je na Red Bullovim eventima, a često ga možete uhvatiti kao domaćina Velikog filmskog kviza i Kviza općeg znanja u organizaciji FAK.hr-a.