KRUDER & DORFMEISTER 25 YEARS ANNIVERSARY SESSION

KRUDER & DORFMEISTER 25 YEARS ANNIVERSARY SESSION

Lauba, Zagreb

Naziv Cijena Količina
VIP Experience
350.00 kn
premium lokacija — poseban ulaz — poseban šank — NAPOMENA: KUPOVINOM VIP ULAZNICE NE OSTVARUJETE DIREKTNU REZERVACIJU STOLA. Stol u VIP zoni potrebno je rezervirati putem e-maila: reservations@collage.events Stol je moguće rezervirati za minimalno 4 osobe.
Ulaznica III
240.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

Načini kupnje:

O događaju

Nakon spektakularnog nastupa na tvrđavi Sv Mihovila Kruder & Dorfmeister u sklopu Europske turneje gdje nižu rasprodane dvorane, 19. listopada nastupaju u Laubi!

U Laubu dolaze u pratnji tima vizualnih umjetnika lichterloh s kojima će nas povesti na četverosatnu audio-vizualnu vožnju. Nastup u Zagrebu dio je Europske turneje kojom se obilježava 25 godina nastupanja ovog genijalnog austrijskog glazbenog dvojca koji će tom prilikom izvesti neke od svojih najvećih hitova poput „High Noon”, “Black Baby”, “In Deep Shit”,“Trans Fatty Acid” i mnoge druge.

K&D zvuk promijenio je percepciju elektronske glazbe. Remiksirali su velikane kao što su Depeche Mode, Madonna, Roni Size, Gotan Project. Kompilacijski album „DJ-Kicks“ za label K7 označio je prekretnicu za K&D; od heroja undergrounda postali su kritički hvaljeni i medijski eksponirani producenti i DJ-i, s bazom obožavatelja koja se iz Europe proširila na cijeli svijet.

Sljedeća kompilacija „K&D Sessions“ postala je globalni bestseller, s više od milijun prodanih primjeraka, a danas se smatra jednim od albuma koji je definirao zvuk devedesetih godina prošlog stoljeća.

 

Od 1. kolovoza do 1. rujna cijena ulaznice iznosit će 160 kuna.
Od 1. rujna do 1. listopada cijena ulaznice iznosit će 200kn.
Nakon 1. listopada cijena ulaznice iznosit će 240 kn.