Entrio

Krk 'n' roll

Krk 'n' roll

Baška, Hrvatska, Baška, Hrvatska

Naziv Cijena Količina
IT'S A LONG WAY TO THE TOP (77 km / 1.400 metara uspona)
250.00 kn
HIGHWAY TO HELL (47 km / 1000 metara uspona)
200.00 kn
CAN'T STOP (27 km / 500 metara uspona)
150.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

Načini kupnje:

  • Kartično plaćanje
  • Bankovnom uplatom

O događaju

Premda na otocima bicikli još uvijek imaju sasvim drugačiju konotaciju, mjesto gdje cijeli taj trend uzima najviše maha svakako je otok Krk.
Da ne pričamo previše o onome što svi znaju i povezuju sa otokom Krkom (Bašćanska ploča, mjesečeva površina, Vrbnička žlahtina, janjetina….) jednostavno vas pozivamo da završite sezonu aktivnog bicikliranja na ovoj utrci. Baška je startna i ciljna točka ove utrke, baš kao što je Baška i startna točka etapne MTB utrke “4 Islands”.
Kao i na ostalim utrkama iz Husqvarna Adria Bike Series, i utrka na Krku nudi tri različite staze koje se odabiru prilikom prijave za utrku.
KRK’N’ROLL ove godine ima svoje premijerno izdanje i dio je “Baška outdoor festivala”. Utrka je u subotu jer je navečer masovno druženje sa biciklistima ali i ostalim outdoor zaljubljenicima.
Staze: 27 km, 47 km ili 77 km.


VAŽNA NAPOMENA:
Naknadne promjene podataka na prijavi i prijenos same prijave na drugu osobu, Entrio dodatno naplaćuje 32,00kn + PDV.
Za promjenu podataka ili prijenos potrebno je poslati zahtjev s kodom ulaznice (12 znamenki) i novim podacima (Ime, prezime, datum rođenja, država, spol, veličina majice, e-mail, telefon) - na mail info@entrio.hr.