[OTKAZANO] "Krizno upravljanje s naglaskom na komuniciranje unutar kompanije"

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Za detalje oko povrata novca i ostalih pitanja, molimo da se obratite direktno Organizatoru događaja na [email protected].

O događaju

Drage članice, članovi i pratitelji udruge MBA Croatia,

Želimo Vas obavijestiti da je današnje ONLINE predavanje "Krizno upravljanje s naglaskom na komuniciranje unutar kompanije u kriznim vremenima" odgođeno za slijedeći mjesec.
O novom terminu bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Vaš MBA Croatia tim!

***

 

Udruga MBA Croatia organizira ONLINE predavanje na temu:

"Krizno upravljanje s naglaskom na komuniciranje unutar kompanije u kriznim vremenima."

Gošća predavačica je gospođa Sabina Škrtić, članica Uprave Energia Naturalis.

Predavanje će se održati u srijedu 25.11.2020.  s početkom u 18 sati koje prenosimo uživo iz Kongresnog centra Forum Zagreb.

Na ovom predavanju, sudionici će imati prilike postaviti pitanje ili komentar predavačici kroz chat.

Opis predavanja:

Predavanje će pokriti područje kriznog upravljanja u okviru kojeg ćemo se pobliže upoznati sa ključnim procesima i aktivnostima neophodnim kako bi organizacija i poslovni sustav u cjelini zadržali kontrolu nad cjelovitosti poslovanja u situacijama poput pandemije ili primjerice potresa ili nekog drugog vanjskog kriznog podražaja. Nove okolnosti sa kojima se svijet susreo u 2020.g. stavile su u prvi plan i nove izazove poput održavanja jedinstvene korporativne kulture, osnaživanja zaposlenika u okolnostima kada je ugroženo zdravlje i to ne samo njih nego i njihovih obitelji te izgradnja dubokog odnosa povjerenja između poslodavca i zaposlenika. Osjećaj sigurnosti kako fizičke, tako i zdravstvene, ali i sigurnosti egzistencije u potpunon nestrukturiranim nepoznatim i kriznim okolnostima postaje očito jedan od ključnih prioriteta za poslovne sustave koji žele sačuvati održivost i žilavost. Komunikacija je oduvijek bila jedan od faktora koji čine razliku između uspjeha i neuspjeha, a sada je komunikacija unutar poslovnog sustava postala glavni prioritet.

O predavačici:

Sabina Škrtić je članica Uprave Energia Naturalis grupe za korporativne odnose i poslovni razvoj. Ima bogato poslovno iskustvo u različitim industrijskim sektorima, koje je gradila kroz odgovorne zahtjevne pozicije kako u privatnom tako i u javnom i državnom sektoru.
Karijeru je započela 1997. g. u financijama Saponije d.d. Osijek, čiji je bila i stipendist, a od 2002. g. do danas  na pozicijama u srednjem i višem management-u među kojima se svakako izdvajaju pozicije Direktorice ljudskih potencijala Tvornice duhana Rovinj, a od 2004 i Korporativne direktorice ljudskih potencijala Adris Grupe. Bila je zadužena za ukupnu politiku upravljanja ljudskim potencijalima u svim strateškim poslovnim jedinicama Adris Grupe, te radila na svim razvojnim projektima.
Nastavak karijere od 2009. gradi na Hrvatskoj radioteleviziji gdje ubrzo osim poslova Direktorice ljudskih potencijala, dobiva i odgovornost  Zamjenice rukovoditelja proizvodnje programa HTV-a.
Na poziv Vlade Republike Hrvatske od 2013. g. postaje Pomoćnica ministra gospodarstva gdje u trogodišnjem mandatu obavlja najodgovornije i najizazovnije zadatke u segmentu industrije, investicija i energetike. U istom razdoblju uspješno provodi HGK kroz krizno razdoblje i osigurava kontinuitet rada te institucije.
Diplomirala je financijski management na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, posjeduje Diplome in management na Henley Management Colleg-u u Oxfordu. Usavršavala se na INSEAD-u i IEDC Bledu, te trenutno sluša doktorski program Ekonomija i globalna sigurnost na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Uža profesionalna orijentacija u području upravljanja je strateško i organizacijsko restrukturiranje, upravljanje promjenama i krizno upravljanje.

#mbacroatia