"Krizni menadžment u doba Korone u farmaceutskoj industriji"

Green Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

O događaju

Udruga MBA Croatia organizira novo predavanje, utorak 16.06.2020., u Kongresnom centru Forum Zagreb, Radnička 50, 1.kat, u 18 sati.

Gost predavač je gospodin dipl.oec. Mihael Furjan, Predsjednik Uprave PLIVE koji će pričati o uspješnom vođenju i upravljanju farmaceutskom tvrtkom Pliva u razdoblju krize korona virusom i potresom, na koji način i kako se pravovremeno reagiralo na krizne situacije, a istovremeno se ostvarivala kontinuirana opskrba lijekovima za pacijente.

Više o predavanju:

Krizni menadžment, odnosno upravljanje u kriznim uvjetima je izuzetno kompleksno i odgovorno.

U kriznim situacijama najvažnije je  održati poslovni kontinuitet organizacije te uspostaviti snažno krizno komuniciranje kako interno tako i eksterno, prema zaposlenicima potrebno je biti iskren i transparentan, a isto tako i prema dobavljačima i kupcima.

U ovom predavanju naglasak će biti na uspješnom kriznom upravljanju unutar tvrtke PLIVA, kako se omogućila kontinuirana opskrba lijekova.

Jesu li se neki lijekovi više proizvodili i zašto?
Kako su zaposlenici reagirali na promjene, kako su se nosili s novom poslovnom svakodnevicom?
Zašto je redovito i iskreno interno komuniciranje sa zaposlenicima u vrijeme krize izuzetno važno?
Kako uspješno upravljati prodajom, održati odnos s kupcima, a paralelno realizirati sve zacrtane planove? 
Više o predavaču:

Dipl.oec. Mihael Furjan, Predsjednik Uprave i Glavni direktor za Južnu i Istočnu Europu PLIVA HRVATSKA d.o.o vrhunski je menadžer s više od 20 godina iskustva u farmaceutskoj industriji. Njegovo bogato menadžersko iskustvo uključuje poznavanje analiza i financijskog planiranja, strateškog marketinga, razvoja poslovanja, procesa restrukturiranja, vođenje internacionalnih timova i projekata te generalni menadžment.

Mihael Furjan imenovan je na poziciju predsjednika Uprave PLIVE s 4. svibnjem 2015., a njegova je odgovornost poslovanje PLIVE u Hrvatskoj, ali i poslovanje regije Jugoistočne Europe. 

Mihael Furjan rođen je 1973. godine u Zagrebu, a na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirao je 1996. godine. G. Furjan je započeo karijeru u PLIVI 1997. godine kao poslovni analitičar u Ekonomskim poslovima, nakon čega je unaprijeđen na mjesto rukovoditelja, a zatim i rukovoditelja Operativnog planiranja u Marketingu. Svoju je ekspertizu razvijao u različitim područjima farmaceutske industrije. Godine 2001. imenovan je direktorom projekta Biotehnologije u Istraživanju i razvoju, 2003. postaje direktor Lansiranja novih proizvoda u odjelu Strateškog marketinga, a 2004. obnaša funkciju višeg direktora Korporativnih proizvoda u odjelu Razvoja poslovanja, nakon čega postaje odgovoran za cjelokupni životni ciklus proizvoda i vođenje europskog tima za upravljanje projektima i podršku tržištima. Godine 2009.

Odlazi iz PLIVE i karijeru nastavlja na poziciji izvršnog direktora u Hrvatskoj pošti, odgovornog za diviziju Pošta. Prije nego što će se vratiti u PLIVU, od 2010. obnaša funkciju izvršnog direktora globalne generičke kompanije u Švicarskoj zadužen za internacionalni portfelj proizvoda.

Od travnja 2017. godine g. Furjan obnaša funkciju predsjednika Udruge proizvođača lijekova pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca, član je Savjeta HUP-a te je kao predstavnik HUP-a član Gospodarsko-socijalnog vijeća. Osim toga član je i AmCham-a.

Za članove Udruge MBA Croatia ulaz je slobodan (prijave na Entrio.hr linku-MBA Croatia Members 2020., dok ostali sudjeluju donacijom u iznosu od 80,00 HRK.

Napomena:

Zbog preporuka civilnog stožera o broju okupljenih u istoj dvorani, mjesta na ovom predavanju su ograničena. Oko eventualnih izmjena bit ćete pravovremeno obavješteni na našoj WEB stranici: www.mba-croatia.com.

Vidimo se!

#mbacroatia