Kratki spoj - Speed date u Zagrebu, (23 - 33 god.)

Kratki spoj - Speed date u Zagrebu, (23 - 33 god.)

Caffe bar Ally McBee, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Kratki spoj - Speed date u Zagrebu, (23 - 33 god.), 30.11.2022. u Caffe bar Ally McBee, Zagreb

Zadnji Kratki Spoj u studenom!
Dođite, zabavite se i upoznajte puno novih ljudi sličnih godina i dejtajte na bolji način - po 5 minuta uživo.

Ovaj susret bit će dodatno zanimljiv, jer će nam se pridružiti ekipa s Televizije Student i snimiti kratku reportažu o Kratkom spoju. 

Reportaža će biti u trajanju od 2-3 minute, a snimit će naše izjave (organizatora), pokoji kadar detalja (poput ruku u razgovoru i očiju koje se smiju) te 2-3 od vas koji su željni dati kratku izjavu. Oni koji ne vole kameru neće biti u kadru. :)

Nama se učinilo zabavnim i zanimljivim te smo, kao znak zahvale, postavili za ovaj susret nižu cijenu ulaznice - 50.00 kn, a 3 osobe koje su voljne dati izjavu dobit će besplatne ulaznice.

S obzirom da je broj sudionika ograničen, prije kupnje ulaznice OBAVEZNO se prijavite na event na kojem želite prisustvovati na našoj stranici www.kratkispoj.com, kako biste bili sigurni da ima još slobodnih mjesta.

Ukoliko ste na granici s godinama i preferirate drugu dobnu skupinu, molimo da nam se javite putem maila info@kratkispoj.com

Ulaznice je moguće kupiti do 30. studenog u 20h.

Vidimo se uskoro.

Vaš Kratki Spoj