Kongres kozmetike - Njegov/njezin najbolji estetski tretman

Kongres kozmetike - Njegov/njezin najbolji estetski tretman

KRAŠ Auditorium, Zagreb

Naziv Cijena Količina
Kotizacija

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

480.00 kn
Ulaznica vrijedi za cjelodnevna predavanja na kongresu prema rasporedu predavanja. U cijenu je uključen i posjet izlagačima i popratnom sadržaju, te pauze za kavu, edukacijski materijal te poklon paketi sponzora.
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

Kongres je namijenjen svima koji rade u estetskoj djelatnosti i onima koji žele održavati zdrav i njegovan izgled.

Potrebe suvremenog muškarca sve su veće, iz dana u dan muškarci sve više postaju klijenti brojnih poliklinika, kozmetičkih i frizerskih salona sa raznim zahtjevima. Prateći trendove u estetskoj industriji, ovaj 5. jubilarni Festival tematski smo posvetili muškarcima u estetici.

Saznajte kako dobiti kvalitetne klijente, sve o potrebama njege muške kože, kose, obrva, kako na vrlo jednostavan način dobiti ekskluzivitet svog salona, kako napraviti svoj brend i plasirati ga na EU tržište. Kako da se baš Vaš salon istakne od konkurencije i kako povečati prihode uz pakete usluga i maloprodaju. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku prvog estetskog događanja nakon pandemije i prijavite se na vrijeme.

Točan popis predavača i tema objaviti ćemo po prijavama.

Iskoristi povoljnije cijene za rane prijave i prijavi se već sada.

Mnoge tvrtke prepoznale su ovaj događaj kao jedan od najboljih i najefikasnijih načina promocije u estetici, te nas tradicionalno podržavaju sudjelovanjem ili pripremom raznih događanja i edukacija. Je li Vaša kompanija jedna od onih koja zna da je za organizaciju uspješnih poslovnih događanja uvijek potrebno nešto novo, drugačije i posebno? Festival estetike je pravo mjesto za prepoznatljivost brenda.
Dobra prometna povezanost sa centrom Zagreba, na tek nekoliko minuta hoda od park-šume Maksimir =odličan položaj za dolazak klijenta.
Konferencijske dvorane različitih veličina, u kombinaciji s vrhunskom uslugom i najsuvremenijom opremom =izvrsna organizacija edukacija ili seminara. Ugostiteljska ponuda koja se potpuno prilagođava Vašim potrebama – od osvježenja u stankama, finog ručka ili vrhunskih slastica kojima se možete počastiti nakon uspješno
završenog poslovnog događanja = popratni sadržaj za druženje s klijentom.