Entrio

Konferencija Mliječni zub - odgajati znanjem i srcem

Konferencija Mliječni zub - odgajati znanjem i srcem

Green Gold - Kongresni centar Forum, Zagreb

O događaju

Konferencija Mliječni zub - odgajati znanjem i srcem održava se u petak i subotu, 9. i 10. ožujka 2018. u Zagrebu, s glavnom temom "Kako komunicirati s djecom novog doba".

Želite li, kao roditelj male djece 0-6 godina, saznati kako stvoriti povezujući odnos sa svojim djetetom, uvažavajući njegove potrebe, a istodobno zadržati svoj autoritet? Ne znate kako na nježan, ali čvrst i dosljedan način postaviti granice i naučiti svoje dijete emocionalnoj regulaciji, kao i društveno prihvatljivom ponašanju?

Kao odgojitelj ili stručni suradnik vrtića želite produbiti svoje kompetencije i znanja - učiti o najnovijim europskim odgojnim praksama, ali i usvojiti konkretne vještine na brojnim stručnim radionicama? Sjajan ste odgojitelj i imate izvrsne rezultate s djecom, ali želite poboljšati komunikacijske vještine u odnosu s odraslima - roditeljima, kao i kolegama u radnoj sredini?

Osam predavanja + devet radionica + dvije panel rasprave. Dva dana učenja, druženja i zabave.

Jesper Juul, dr. Ranko Rajović, Iben Sandahl, dr. Majda Rijavec, dr. Dubravka Miljković, Tatjana samo su neka od poznatih imena koja će vas oduševiti!

Kids friendly event - povedite svoju djecu, za koju smo osigurali čuvanje i igranje u dječjem kutiću!