Koncert

Koncert "Vlatko Stefanovski & V3 trio" @Šibenik

Tvrđava Sv. Mihovila, Šibenik, Šibenik

Naziv Cijena Količina
Slobodno sjednje

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

150.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

LEGENDARNI VLATKO STEFANOVSKI I V3 TRIO
KREĆU NA LJETNU TURNEJU PO JADRANU !
 
09.07.2021. u 21h- Kula Kamerlengo, TROGIR
10.07.2021. u 21h -Tvrđava sv. Mihovila, ŠIBENIK
11.07.2021. u 21h- Ljetno kino, SUPETAR


Ako si želite uljepšati ljetnu večer romantičnim zvukovima gitara i savršenim nizovima glazbenih akorda, dođite 10. srpnja 2021. u 21 sat na Tvrđavu sv. Mihovila na koncert Vlatka Stefanovskog i V3 Tria.
Svima poznati makedonski glazbenik, još kao mladić osnovao je grupu „Leb i Sol“ koja je postala jedna od najuspješnijih bendova ovih krajeva i tako stekao kultni status. Zajedno su snimili 13 albuma, a nakon razlaza grupe, Vlatko stvara uspješnu samostalnu karijeru.Vlatko Stefanovski,kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora, prepoznatljiv je po svom posebnom stilu fuzije glazbenih stilova, smjesom makedonskih tradicionalnih nepravilnih ritmova i suvremenog rocka.U svom bogatom opusom može se pohvaliti mnogim uspješnim suradnjama s renomiranim svjetskim i domaćim glazbenicima. Trenutno najviše surađuje s Miroslavom Tadićem, koji je uvršten među 30 najboljih svjetskih gitarista te triom pod nazivom V3 koji Vas upravo i očekuje u Šibeniku .
Fenomenalne izvedbe Vlatka Stefanovskog upotpuniti će trio V3 te će uz dodatak bas gitare i bubnjeva dodatno pojačati rock koncert koji se sprema na pozornici tvrđave. Stefanovski i V3 trio pokazati će svoje umijeće kombinirajući naizgled nespojive stvari  poput instrumentalnog rock-a, etno jazz-a, blues i jazz fusion- a,  stvarajući zanimljive i prelijepe zvučne pejzaže.
Pridružite nam se 10. srpnja u Šibeniku te provedite nezaboravnu večer pod zvijezdama sa maestralnim Vlatkom Stefanovskim, jednim od najcjenjenijih gitarista regije !

 

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 60%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja