Komiža: Sve Najbolje - Marko Dejanović (BiH) Stand Up Komedija

Komiža: Sve Najbolje - Marko Dejanović (BiH) Stand Up Komedija

location-iconLjetno Kino Komiža, Komiža

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Komiža: Sve Najbolje - Marko Dejanović (BiH) Stand Up Komedija, 09.08.2022. u Ljetno Kino Komiža, Komiža

Najnovije priče i fore pomiješane sa najboljim i najpopularnijim otprije, uz interakciju sa publikom i redovne improvizacije - to je STAND UP SHOW #SveNajbolje. Veselim se da ga predstavim i u Ljetnom kinu Komiža, mjestu gdje svakog ljeta guštam izvodeći stand up za domaće i goste. 
- UTORAK 9.8. od 21h
- ULAZNICA:  50kn (*Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5kn po ulaznici.)
- AKCIJA: Grupna Ulaznica - 200kn - Dostupno 10 ulaznica, samo u pretprodaji (do 8.8. 23.59h) - Na jednu ulaznicu može ući do 5 osoba, plaćate 4 ulaznice i samo jednu Entrio naknadu za izdavanje ulaznica. 

FIZIČKA PRODAJA:
➡ na ulazu sat vremena prije početka predstave
➡ na Entrio prodajnim mjestima

REZERVACIJE: 
➡ u INBOX stranice Marko Dejanović ili na e-mail [email protected]. Navedite ime i prezime, broj ulaznica koje želite rezervirati. Rezervirane ulaznice se čuvaju do 20.30h, kada idu u slobodnu prodaju. 

O KOMIČARU: Rođen sam 19.8.1982., otac sina i muž žene. Diplomirani novinar, autor dvije knjige kratkih priča i jednog romana. Rođen u Banja Luci, BiH, živio šest godina kao izbjeglica u Frankfurtu, Njemačka. U stand up komediji sam sklon pripovjedačkom i ispovijednom humoru, također volim šokirati. Smatram humor oružjem protiv straha i ne priznajem tabu teme. Kažu da sam asocijalan, što je istina, vrlo loše minglam.
Koliko znam, nisam alergičan na nijedan prehrambeni proizvod. Ali ne volim jesti pudlice pa molim da mi prestanete nuditi.

VIDEO S NASTUPA U ZADRU: 

Podijeli događaj: