Komiža: Prosti Faktori, Stand Up Comedy Show by Marko Dejanović (BiH)

Komiža: Prosti Faktori, Stand Up Comedy Show by Marko Dejanović (BiH)

Ljetno Kino Komiža, Komiža

O događaju

U prekrasni ambijent i svježi zrak Ljetnog Kina Komiža stiže urnebesna stand up predstava Prosti Faktori, bosanskog komičara zagrebačke adrese Marka Dejanovića. U četvrtak 6. kolovoza od 21h. Smijemo se pod zvijezdama! 

PROSTI FAKTORI: Sex, muško ženski odnosi, crkva, politika – nema tabua! Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale do suza, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore.
Upozorenje: Show nije primjeren za mlađe od 16 godina.

Cijena ulaznice: 50kn
* Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5kn po ulaznici.

FIZIČKA PRODAJA:
➡ na ulazu prije početka predstave

Marko Dejanović

O KOMIČARU: Često oslovljavan i kao Panda ili #NapušenaPanda, Marko Dejanović u solo showu #ProstiFaktori pred publiku istresa svoj pretjerano analitični, pretjerano seksualizirani i često šokantni mozak. Na pitanje zašto to radi, odgovara ‘zbog straha’.
‘Svojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima društva u obliku tabu tema ili malograđanskog puritanstva.’
Nadalje, što se tiče komičara, o njemu se može reći da je po rođenju Bosanac, po mjestu stanovanja Zagrepčanin, po uvjerenju izbjeglica. Marko je anacionalan, ateist i antifašist. I apsolutna budala, rekli bi neki. Ne bi rekli sasvim krivo.

Vidimo se :)