"KO NEKAD U OSAM": ŽEN

location-iconTvornica kulture, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za "KO NEKAD U OSAM": ŽEN, 12.12.2021. u Tvornica kulture, Zagreb


U duhu dobrih običaja nedjeljnih koncerata, Tvornica kulture pokrenula je program "Ko nekad u osam", a 12.12. na pozornicu Malog pogona Tvornice kulture stati će progresivni indie rock bend ŽEN.

Nakon 11 godina postojanja, tisuća prijeđenih kilometara i koncerata od Balkana do Baltika, Atlantika do Visle, te tri objavljena albuma, aktualnim singlom "Uroni u san" najavljuju svoj četvrti studijski album.

ŽEN je bend koji ne robuje kalupima. Oni su platforma za kreativni umjetnički izražaj svojih članova. Njihov prodoran i svjež audio-vizualni izričaj prepoznat je na sceni na kojoj imaju svoju vjernu publiku. Nepotrebno ih je dodatno predstavljati jer su svoj glazbeni put izgradile vlastitim kvalitetnim radom. Jedan su od bisera naše alternativne scene koji svojim suptilnim inkluzivnim aktivizmom ruši predrasude i rodne stereotipe.

Na koncertu u Tvornici kulture koji će se održati u nedjelju, 12.12.u sklopu programa "Ko nekad u osam" slušamo i gledamo ŽEN!

Na ulazu u dvoranu potrebno je predočiti digitalnu EU COVID potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog PCR ili antigenskog testa ne starijeg od 48 sati ili dokaz o preboljenju bolesti COVID -19 u zadnjih 6 jeseci od datuma koncerta.

Podijeli događaj: