"KO NEKAD U OSAM": TV EYE + Detroit Groove Gang

Tvornica Kulture, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za "KO NEKAD U OSAM": TV EYE + Detroit Groove Gang, 14.11.2021. u Tvornica Kulture, Zagreb

PRIJE GODINU DANA 14.10.2020. U JEKU DRUGOG PANDEMIJSKOG VALA, USPRKOS OPĆOJ KONSTERNACIJI, RESTRIKCIJAMA I STRAHU, ODVIO SE POVIJESNI EXTRAWURST KONCERT U KCM-U, KOJI ĆE SVI SRETNICI I SRETNICE KOJE PRISTVOVAHU PAMTITI SVE DOK IM DUŠA NE ODE U VJEČNA LOVIŠTA, A NJIHOVO POTOMSTVO PREPRIČAVATI BUDUĆIM NARAŠTAJIMA…

RADUJTE SE BRAĆO I SESTRE PO GLAZBI ISPRAVNI - VAŠE MOLITVE SU USLIŠENE, JER GODINU DANA POSILJE - 14.11.2021. GARAŽNI APOSTOLI “DETROIT GROOVE GANGA” I “TV EYE-A” DOLAZE U TVORNICU KULTURE PRIREDITI VAM ULTIMATIVNU PRIREDBU KOJU MOŽEMO JEDINO OPISATI KAO POSVEMAŠNJU R’N’R APOKALIPSU.

METROPOLU, TVORNICU I NARAVNO VAS OČEKUJE FURIOZNA, FLAMBOJANTNA, PUNOKRVNA R’N’R GIGČINA, KOJA JE APSOLUTNI MUST SEE DOGAĐAJ SEZONE.

OPTIMALAN SPOJ MLADOSTI I STAROSTI GARAŽNIH APOSTOLA KOJI ĆE ŠIRITI RADOST R’N’R EVANĐELJA MEĐU VAMA...
DETROIT GROOVE GANG, NADOBUDNE I SEKSI MLADE DOMAĆE SNAGE, KOJE EMANIRAJU PRLJAVE ZVUKE MOTOR CITYA I TV EYE, GIZDAVI DJEČACI U GODINAMA POZNI, ALI GARAŽNOJ VJERI ČVRSTI TE OKU I UHU UGODNI, DOLAZE SPREMNI, NABRIJANI I NAULJENI PRIUŠTITI VAM VOKALNO INSTRUMENTALNO ZADOVOLJSTVO PREMA KOJEM SE DŽENETSKO ISKUSTVO SA 72 DJEVICE ČINI TEK KAO BENIGNO PREDJELO ????
SVJEDOČIMO R’N’R POVIJESTI SVISKUPCUZAMEN I VIDIMO SE U TVORNICI


Na ulazu u dvoranu potrebno je predočiti digitalnu EU COVID potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog PCR ili antigenskog testa ne starijeg od 48 sati ili dokaz o preboljenju bolesti COVID -19 u zadnjih 6 jeseci od datuma koncerta.

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Ovaj događaj zahtijeva EU digitalnu covid potvrdu