KHOLO uz Nômadee & Rari!

KHOLO uz Nômadee & Rari!

location-iconPeti kupe, Zagreb

KHOLO uz Nômadee & Rari!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za KHOLO uz Nômadee & Rari!, 13.09.2023. u Peti kupe, Zagreb

KHOLO uz Nômadee!

Vrijeme je još jednom za malo drugačije ritmove na terasi Petog kupea i na plesnu pustolovinu kroz koju vas vodi Nomadee svojim inspirativnim konceptom naziva Kholo.
Što je Kholo? Kholo su dobri ljudi, Kholo je druženje usred tjedna, Kholo je minglanje, Kholo je prijateljstvo, Kholo je usputni zalogajčić, Kholo je ples.
Kholo je ovog puta i večer pod zvijezdama za kraj ljeta, integracija festivalskih dojmova i prilika za ponovno povezivanje sa prijateljima nakon dugog ljeta.

Nomadee i mlada Zagrebačka DJica Rari za vas ovog puta spajaju organski house i downtempo ritmove, a sve povezuju glazbeno-duhovnim pustolovinama s korijenima u mudrosti svijeta. Osjetit ćete drevne ritmove u kostima, a ako vam još nije jasno što možete očekivati, ključne riječi su shamanski disco, plemenski bubnjevi, ethno vokali. Na terasi Petog Kupea čeka vas opuštena atmosfera uz zalazak sunca, sjajna glazba, izvrsna vegetarijanska hrana koju nam priprema Lari & Penati i poseban izbor pića. Dođite ranije i, uživajte u posebnom boho duhu ove večeri čiji cilj je da se probudite sljedeće jutro inspirirani i punog srca.

Podijeli događaj: