KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT - Dragan M. Maca - ŠODERICA

KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT - Dragan M. Maca - ŠODERICA

location-iconJezero Šoderica, Koprivnica, Koprivnica

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT - Dragan M. Maca - ŠODERICA, 23.06.2022. u Jezero Šoderica, Koprivnica, Koprivnica

Predstava je dobila Nagradu publike "Najjači smehek 2022." na 13. Tjednu smijeha Kerekesh Teatra sa više od 200 reakcija punog gledališta.

Predstava je koja ozbiljno utječe na psihofizičko stanje cijelog organizma. Izaziva bolove u trbuhu -od smijeha. Izaziva i veliku količinu suza-od smijeha. Postoji i mogućnost gubljenja glasa- od silnog smijeha. Isto tako, ova predstava će Vas natjerati da razmislite dobro o sebi i o svijetu koji Vas okružuje.

Volimo li da nas vole ili volimo voljeti? Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? U braku ili u mraku?

Odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Kakva ti je žena-takav ti je život predstava je koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Gledanje predstave je džabe. Samo se karta plaća. 

IGRA: Dragan Marinković Maca

Podijeli događaj: