Josip Škiljo: To je ta šema / STANDUP / PREMIJERA!

Josip Škiljo: To je ta šema / STANDUP / PREMIJERA!

Amfiteatar Dom mladih Split, Split

Naziv Cijena Količina
PRETPRODAJA

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

50.00 kn
Ulaznica u pretprodaji po cijeni od 50kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

"To je ta šema" je treći po redu, one man show Josipa Škilje. Čoviku se puno toga motalo po glavi u gotovo šest godina otkako nastupa kao stand-up komičar, a premijernu izvedbu novog showa na pozornici Amfiteatra Doma mladih (MKC) pogledajte 8. studenog u 20 sati! Vidimo se!

O showu:

“To je ta šema” je show koji će obilovati crticama iz Škiljine svakodnevice, bilo da je u pitanju familija, posao ili samo blesave ideje koje mu padaju na pamet kada ode na putovanje ili se susretne s državnom administracijom. Na koje se sve načine ne snalazi u svojim raznolikim životnim ulogama ispričat će vam kroz sat i pol showa, a na vama je da dođete i nasmijete se!

Cijena ulaznice 50kn pretprodaja / 60kn na dan
* Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5kn po ulaznici.

FIZIČKA PRODAJA:
➡ Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (City Center one Split, Vukovarska 207); Ghetaldus Optika (Marmontova 8); Dancing Bear (Dioklecijanova 6); Ghetaldus Optika (Trg Braće Radića 10 / Voćni trg)

VIŠE O ŠKILJI:

Josip Škiljo -> VIDEO
Josip Škiljo je tridesetosmogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

UPITI I INFORMACIJE ➡ [email protected]

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 50%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja