Jerry Joseph  (Los Angeles, USA) - koncertna promocija albuma

[OTKAZANO] Jerry Joseph (Los Angeles, USA) - koncertna promocija albuma

location-iconklub Azimut, Šibenik

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Jerry Joseph (Los Angeles, USA) - koncertna promocija albuma, 15.02.2023. u klub Azimut, Šibenik

15.02. srijeda 21:30
Jerry Joseph (Rock/Pop/Country/Americana - Los Angeles, USA)

 

Jedan od najvećih tekstopisaca i izvođača uživo, Jerry Joseph održaće svoj premijerni koncert u Šibeniku u srijedu, 15. veljače 2023. godine u klubu Azimut gde će promovirati aktualni studijski album „The Beautiful Madness“.

Jerry Joseph je prava „trostruka prjetnja“: plodan i uspješan tekstopisac, snažan pjevač i nezaboravan izvođač. Tokom svoje karijere koja uspješno traje već tri desetljeća djelovao je kao solo umjetnik, sa bendom The Jackmormons, supergrupom Stockholm Syndrome, duom The Denmark Veseys i svojim voljenim kultnim bendom iz 80-ih, Little Women Jerry je obišao svjet, posjećivajući tako neobične lokacije kao što su Liban, Izrael, kurdski Irak, Indija i Afganistan, te još uvijek uspjeva objaviti album svake godine.

Za više od 30 godina, sakupio je impresivan katalog radova, zavidne pečate na svojoj putovnici i usavršio svoje koncertne nastupe svirajući na svakoj zamislivoj pozornici. Jerry je 2018. godine pokrenuo neprofitnu organizaciju "Nomad Music Foundation", kroz koju predaje osnaživanje kroz glazbu, osobno isporučujući gitare i podučavajući glazbu neprivilegiranim ljudima u ratnim zonama.

Ulaznice na Entrio.hr

Vidimo se :)

Podijeli događaj: