JAMES LEG @ HARD PLACE

JAMES LEG @ HARD PLACE

location-iconHard Place, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za JAMES LEG @ HARD PLACE, 14.06.2022. - 15.06.2022. u Hard Place, Zagreb

Nakon što je već tri puta James Leg "prodmao" Hard Place, jedva smo dočekali završetak pandemije da ponovo, na zahtjev oduševljene publike, sa ponosom ponovo predtavimo još jedno njegovo gostovanje u Najvećem Malom Rock Klubu u Gradu. U utorak 14.06.2022. stiže nam jedan od najintrigantnijih predvodnika garažnog punk blues rock'n'rolla - Reverend James Leg!
Svima koji su bili na njegovim predhodnim nastupima preporuka ne treba, a onima koji nisu bili ovo je prilika za popravak jer ovu koncertnu poslasticu možete čuti i vidjeti samo u Hard Place-u 14.06. uz sjajnu svirku i ogromnu količinu energije. Ulaznice u pretprodaji 45 kn, na dan koncerta 60 kn. Pretprodajna mjesta – entrio hr. i Hard Placeu.

Ovaj divlji klavijaturist i pjevač (za kojega kažu da „izgleda kao Lemmy, a pjeva kao Tom Waits“) karijeru je započeo u legendarnom bandu The Immortal Lee County Killers, a nakon njihovog razlaza formirao je Black Diamond Heavies, da bi nakon toga krenuo u solo karijeru. (I mnogobrojne suradnje – Left Lane Cruiser, Cut In The Hill Gang...) Njegov duboki, hrapavi vokal i topli i ujedno zastrašujući zvuci električnog klavira zaštitni su znaci ovog južnjačkog majstora punk bluesa. Na turnejama ga prati samo bubnjar/ka i njih dvoje su uveli novitet u dvočlanim bandovima - električni klavir / vokal + bubnjevi, (dakle nema gitare), ali količina zvuka koju proizvode je dostatna za tri banda! Uz autorske pjesme tu su i uspješnice njegovih prijašnjih bandova, ali i izvedbe Roberta Johnsona, Rolling Stonesa, Nine Simone ili Stoogesa.

Podijeli događaj: