Ivica Lazaneo: Šta ti misliš sa svojim životom? / stand-up comedy show

Ivica Lazaneo: Šta ti misliš sa svojim životom? / stand-up comedy show

Ozon Bar (Mall of Split), Split

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Ivica Lazaneo: Šta ti misliš sa svojim životom? / stand-up comedy show, 24.05.2022. u Ozon Bar (Mall of Split), Split

"Šta ti misliš sa svojim životom?" je moj prvi one man show, a u utorak 24. svibnja u 21h je vrijeme za novu izvedbu na pozornici Ozon Bara. Dođite i nasmijte se na moj račun... piće plaćati sami!

O showu:

„Šta ti misliš sa svojim životom?“ je rečenica kojom drugi sugeriraju da tvoji dosadašnji izbori i nisu baš bili promišljeni. No ono što je u jednom trenutku izgledalo kao loša odluka kasnije često postane dobra priča i jedinstveno iskustvo. U ovom showu otkrit ću vam kako je bilo odrastati na Braču uz obitelj u kojoj svatko vuče na svoju stranu, (ne)ispunjavati očekivanja okoline te u kakve sam se sve nesvakidašnje situacije zatekao i zbog svoje nepromišljenosti još dublje u njih uvukao. Previše slobodnog vremena daje umu priliku da odluta do mračnih kutaka i čudnih ideja koje bi inače ostale zakopane, no ja ih otkopavam i sa ponosom prezentiram. Što sam sve doživio, preživio i šta mislim sa svojim životom? Ozbiljno se zajebavat i nasmijati vas svojom pričom. Vidimo se!

Cijena ulaznice 50kn

FIZIČKA PRODAJA:
Ghetaldus Optika (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 22:00)
Dancing Bear (Dioklecijanova 6 // Radno vrijeme: Pon-pet: 08:30-20:00, Sub: 08:30-15:00)
Šank Ozon Bara

Za ulazak nisu potrebne potvrde.

Facebook event

Ivica Lazaneo -> VIDEO
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

VAŽNA INFORMACIJA:
Ne vršimo rezervacije ulaznica već samo pretprodaju. Sve ulaznice kupljene u pretprodaji/na ulazu imaju sigurno sjedeće mjesto bez obzira na vrijeme dolaska na show. Nema rezervacije stolova, sjeda se po redoslijedu dolaska.

UPITI[email protected]

foto: nikolaradovani.com