IŠČAŠENA KOMUNIKACIJA - Aleks Curać Šarić - zadnja izvedba ikad - by LAJNAP

IŠČAŠENA KOMUNIKACIJA - Aleks Curać Šarić - zadnja izvedba ikad - by LAJNAP

Klub Sax!, Zagreb

O događaju

NAPOMENA: 20.5. održati će se predstava IŠČAŠENA KOMUNIKACIJA sa istim materijalom koji će dan kasnije biti sniman. 20.5. neće biti snimano nego sam odlučio da generalnu probu održimo dan ranije bez kamera i zato jer cijena ulaznica nešto umanjena. 

Budite oprezni za koji show kupujete ulaznice jer zamjena nije moguća. Hvala!
CIJENA ULAZNICA

PRETPRODAJA: 65kn

NA DAN:75kn

Vrijeme je za umiroviti ovaj materijal. No prije toga vrijeme je da ga izvedem još jednom uz vas i još pokoju kameru. Hoće li snimka ikad vidjeti svjetlo dana ne mogu reći da hoće tako da ovo je jedinstvena prilika da čujete ovaj materijal koji nakon ovog puta više neću izvoditi.
Vidimo se!

ŠTO JE IŠČAŠENA KOMUNIKACIJA?
Show Iščašena Komunikacija je upravo to! Moja komunikacija prema ženama koja ispada iščašena jer ih jednostavno ne razumijem. Zašto se torbice u koje stane cijeli ormar još uvijek zovu torbice, nepisana pravila u vezi, što znači biti muškarac u vezi i van nje i zašto ego je zapravo problem tolikih stvari pa tako i shvaćanju torbica.

TKO JE ALEKS?
Njegov stil najbolje je opisati kao oprezno seciranje muško-ženskih odnosa i svakodnevnih situacija u kojima je blago reći da se Aleks ne snalazi.