Entrio

Inteligentni investitor i kako to postati?

Inteligentni investitor i kako to postati?

Gjurin teorem, Zagreb

O događaju

Kako na drugačiji način razmišljati o novcu, budžetu, ulaganju? I što se sve može postići s običnim džeparcem? 

Poslušajte što o tome kaže vrsna financijska stručnjakinja, u ovoj radionici namijenjenoj djeci (od 7. razreda osnovne škole, pa nadalje), govoreći njima prihvatljivim načinom.

Ako želite da i Vaše dijete postane odgovornije u odnosu s novcem, ako razmišlja o upisu ekonomske škole/fakulteta ili ga želite usmjeriti ka tome da bude inteligentni investitor, prijavite ga na radionicu (trajanje od 17h do 20h).

Dobrodošli! ;)

Voditeljica: Snježana Herceg.

Snježana Herceg ima dugogodišnje iskustvo u bankarstvu, od čega više od 15 godina na upravljačkim funkcijama. Tijekom rada u velikom financijskom sustavu, osim rada u bankarstvu, nastavlja karijeru u upravljanju investicijskim fondovima. Nakon uspješne karijere u financijskoj industriji u RH, 2012. godine se odlučuje za samostalnu poduzetničku karijeru.
Posljednjih pet godina uspješno upravlja vlastitom firmom, djelatnost savjetovanja i vještačenja iz područja financija – bankarstva i investicijskih fondova.
Osim završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, kontinuirano se usavršava u području financija - bankarstva i investicijskih fondova.