Entrio

IMOGEN LABEL NIGHT w/ MAURICE FULTON, Ilija Rudman & Antonio Zuza

IMOGEN LABEL NIGHT w/ MAURICE FULTON, Ilija Rudman & Antonio Zuza

Podmornica - Katran Kompeks, Zagreb

O događaju

-------------------IMOGEN LABEL NIGHT-----------------
/w MAURICE FULTON -- Ilija Rudman -- Antonio Zuza

Cijene Ulaznica:
- od 21.03. -15.04. ----- 70 KN
- od 15.04. -25.04------ 80 KN
- na dan koncerta ------90 KN

Imogen Recordings Vam predstavlja jednog od najcijenjenijih producenata danasnjice u intimnom prostoru Podmornice za ograniceni broj zaljubljenika u glazbu.

Maurice Fulton započeo je svoju profesionalnu karijeru u Baltimoreu, Maryland. Inspiriran Grandmaster Flash-om 1982 godine staje prvi puta pred gramofone i ostalo je povijest.

Maurice Fulton je jedan od onih onih koji više vole dopustiti da njegova glazba govori za njega,. Toliko se toga ima za reci o Maurice-u, obuhvaćajući bezbrojne pseudonime i label-ove s kojima je suradjivao,a koji se protežu još od 90-ih godina, uključujući i producentski kredit za "Gypsy Woman" by Crystal Waters koji se smatra jednim od najvecih house hitova 90-ih godina.

Omiljen dj-ima i publici promaknuo se u zadnja 2 desetljeca u jednog od najtrazenijih remixera gdje i dan danas odradjuje posao na vrhunskom nivou sto potvrdjuje i svjezi remix za ROISIN MURPHY.

Maurice je jedan od rijetkih DJ-eva koji u svojim setovima stvara posebnu magiju kakvu je danas tesko cuti te zbog koje su se mnogi i zaljubili u samu kulturu. Uvijek nepredvidiv i svjez sve ovo vrijeme...

27.04.2018 // Imate ga priliku po prvi puta slusati u zagrebu gdje mu se pridruzuju Ilija Rudman i Antonio Zuza na IMOGEN LABEL NIGHT-u u Podmornici (Katran).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------