Imogen Label Night w/ Ilija Rudman, Antonio Zuza b2b

Imogen Label Night w/ Ilija Rudman, Antonio Zuza b2b

location-iconPeti kupe, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Imogen Label Night w/ Ilija Rudman, Antonio Zuza b2b, 06.05.2022. - 07.05.2022. u Peti kupe, Zagreb

Prošlo je sedam godina otkako je Antonio Zuza s Ilijom Rudmanom utemeljio Imogen Recordings, danas uglednu diskografsku etiketu ili mjesto koje nudi najfinije uratke house žanra. Priča s Imogenom i unaprjeđivanjem clubbing scene evoluirala je i u otvaranje Petog Kupea, kluba kakav je već dugo nedostajao Zagrebu.


Uz brigu o vođenju kluba, Antonio Zuza ovih dana priprema i svoje prvo izdanje za Imogen koje uključuje i remixeve house legendi Don Carlosa i Iana Pooleya. Za to vrijeme, Ilija Rudman radi na projektu Meteor One, koji će ugledati svjetlo dana na Soul Clap Records, te na remixu izdanja Crazy P za ikonični !K7 Records. Na vidiku je i Ilijin novi projekt s Petrom Dundovom i Yannah Valdevit te uz suradnju s legendarnim Ashleyem Beedleom.


U pauzi od pripreme novih izdanja, Rudman i Zuza obradovat će nas u petak, 6. svibnja svojim prvim cjelovečernjim b2b setom. Šest sati interakcije ovog dinamičnog dvojca za nastavak jedne sjajne priče!

Podijeli događaj: