Hospitality On The Beach 2020

Hospitality On The Beach 2020

The Garden Tisno, Tisno

Naziv Cijena Količina
Ex-Yu festivalska ulaznica 09.07. - 13.07.2020

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

450.00 kn
Uključuje ulaz na festival, ali ne u Barbarellas Discotheque i boat partije. Ulaznice će se od 12.07. moći kupiti u box officeu na ulazu u festival.
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

***Hospitality On The Beach***

Poslije dvije godine rajski bijega do sunčanih obala Tisnog, naravno da smo morali ponovno rezervirati datume za naš treći obiteljski odmor. Izuzetno smo uzbuđeni što možemo najaviti da će se Hospitality On The Beach vratiti u četvrtak, 9. srpnja 2020. godine, pet dana i noći sunca, mora i D+B.

Spremite se poletjeti s nama kad se vratimo na prelijepu Hrvatsku obalu da plešemo na suncu, sa soundtrack od najboljih izvodjača i MC-ova koji drum & bass može ponuditi. Sa strogo obiteljske vibracije na Hospitality, i naš intiman Garden je savršen dom za sve nas da skupa napravimo više nezaboravnih uspomena.

Pa što čekaš? Kupuj karte!

Vidimo se na plaži ...☀️

Napominjemo da je ovaj događaj 18+. Više informacija na našoj web stranici: www.hospitalityonthebeach.com

* * VAŽNA NAPOMENA * *
*Ulaznice vrijede isključivo za EX-YU građane, odnosno građane sljedećih zemalja: Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora i Kosovo. Na glavnom festivalskom ulazu potrebno je pokazati važeći dokument o prebivalištu u jednoj od navedenih zemalja, a u suprotnom ulaznica nije važeća. 
*Ulaz je dozvoljen osobama iznad 18 godina.*

* * IMPORTANT NOTE * *
*Tickets are valid exclusively for EX-YU citizens, from following countries: Slovenia, Serbia, Croatia, Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Montenegro, Kosovo. Valid identification document from the mentioned countries will be checked at the entrance, otherwise ticket will not be valid.
*Attendees must be 18+.*