[ODGOĐENO] HIT predstava

[ODGOĐENO] HIT predstava "Ništa ljubav samo sex" @ Kaštel, Pula

Kaštel, Pula, Pula, 52100

O događaju

Predstava "Ništa ljubav samo sex" koja se trebala održati 28.7.2019. sa početkom u 21h, na lokaciji Kaštel u Puli, se radi vremenskih neprilika otkazuje i prebacuje na novi datum.
Novi datum zakazan za predstavu je 4.8.2019. sa početkom u 21h na istoj lokaciji: Kaštel u Puli.
Sve ulaznice kupljene za datum 28.7.2019. vrijede i za novi datum 4.8.2019.

Povrat novca za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta moguće je ostvariti od 29.07.2019., isključivo na istom prodajnom mjestu gdje su i kupljene. Za sve ulaznice kupljene online, povrat je potrebno zatražiti preko sljedeće mail adrese: reklamacije@entrio.hr
Povrat je moguć do najkasnije 4. rujna 2019. godine.

* * *

Hit predstava „Ništa ljubav samo sex“
kreće na ljetnu turneju !

Nova hit komedija jednih od najpoznatijih glumica u regiji I redatelja Rena Bitorajca - „Ništa ljubav samo sex“, nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske, kreće na ljetnu turneju po Jadranu.

Publika Pula imati će priliku pogledati predstavu 28. srpnja na Kaštelu s početkom u 21:00h.

4 glumice pripremaju se za početak predstave Atonid i ponor pakla, grčku tragediju postavljenu na kazališne daske, koja zapravo uopće nije bitna. 4 različita karaktera u nešto više od 90 minuta pretvara se u njih 13. Razigrane i vesele glumice, radije bi se 4 sata družile u garderobi nego pola sata na pozornici. Kao lajtmotiv i tema večeri, nekako, ne znamo kako, nametnuo se sex. O da, i žene pričaju o njemu. Ne degutantno i ne vulgarno.
Dokumentarnom lakoćom naše glumice igraju glumice koje se igraju, a pritom zabavljaju publiku, i nimalo manje važno, same sebe. Svi moraju biti zadovoljni i zadovoljeni. Jeste li probali dominaciju? Kako je po staračkim domovima?
Poslovna žena, domaćica, napucana narodnjakuša, dvije bake i druge dame čekaju vas na pozornici Kaštela u Puli.
Igraju: Petra Dugandžić, Katarina Baban, Iskra Jirsak i Csilla Barath Bastaić