HIT predstava

HIT predstava "Idemo uživo" @ Kaštel, Pula

Kaštel, Pula, Pula

O događaju

Rene Bitorajac i Igor Mešin predstavljaju svoju hit predstavu „IDEMO UŽIVO“ na ljetnoj turneji!

Nova HIT predstava jednih od najpoznatijih glumaca u regiji Rena Bitorajca i Igora Mešina- „Idemo Uživo“, kreće na ljetnu turneju po Jadranu.

Pulska publika konačno će dobiti priliku pogledati predstavu 15. kolovoza na Kaštelu, s početkom u 21:00h.

Igor Mešin i Rene Bitorajac igrali su zajedno u epizodama serija Naša mala klinika, Bitange i princeze i Odmori se, zaslužio si. Igrali su i u istim filmovima (Rusko meso, Nebo sateliti, Tri muškarca Melite Žganjer, General), zajedno vodili 6 sezona Super talenta i 5 sezona showa TLZP, ali nikada nisu zajedno igrali na kazališnim daskama.

Svoje desetogodišnje televizijsko partnerstvo, odlučili su okruniti fantastičnim kazališnim projektom.
Možete li zamisliti što nam je ovaj iskusni i dokazani dvojac priredio u kazalištu? Svega pomalo: i televizije i filma i kazališta i glume i režije i vođenja. Odlučili su s nama podijeliti sve dobre ali i one loše strane svojih zanimanja.

Kako zaraditi kao pljeskač? Kako je bilo biti voditelj nekada? Koja publika nema sreće? Je li bolje bilo biti glumac nekada ili sada? Zašto ne u SAD? Kakvi su nam susjedi? Kako upisati Akademiju i zašto? Kako se kradu sekunde na televiziji? Tko je urednik specijalnog sektora za stvaranje ozračja na zabavnim emisijama? Jeste li spremni pred publikom poginuti za dobru za..banciju? Treba li slušati redatelja? Zašto na hranu stavljati maslinovo ulje? Dođite, vidite i osjetite.