Entrio

Higher Purpose IN Leadership - iskustvena radionica

Higher Purpose IN Leadership - iskustvena radionica

BIZkoshnica Coworking, ZAGREB

O događaju

Higher Purpose in Leadership je prva radionica edukacijskog ciklusa 4CL. To je iskustvena radionica na kojoj ćete se upoznati s Value based leadershipom i DEEP principima te ćete izraditi svoju personaliziranu mapu 4CL - svjesnog vodstva.

Radionica je namijenjena svima onima koji žele postati svjesni vođe, prvenstveno samog sebe, a onda i drugih unutar svoje obitelji, organizacije, zajednice i/ili cijelog društva.

Radionica se sastoji od interaktivnog predavanja i iskustvenog, praktičnog dijela, sa sljedećim sadržajem:
- DEEP principi, principi svjesnog vođe
- 4 inteligencije (svjesnosti) uspješnih lidera
- Praktični dio - testiranje usklađenosti s višom svrhom
- Izrada vlastite "Value Based Leadership" mape (osobna, poslovna)

Ova znanja su osnovna znanja svakog uspješnog poslovnog vodstva i kao takva neophodna su u prvoj fazi pokretanja poslovanja za definiranje misije, vizije i aktivnosti poslovnog poduhvata. Od izuzetne su važnosti i kod restrukturiranja poslovanja te i po potrebi tijekom cijelog procesa rasta i razvoja poslovanja. Stoga je ovaj tip edukacije, polazišna točka poslovne leadership edukacije, a ne treba posebno isticati već dobro znanu primjenu ovih znanja u svakodnevnom životu.

Kroz primjere dobre prakse iz svijeta i Hrvatske jasno je vidljivo da život i poslovanje u skladu s ljudskim vrednotama, kao što su vjera, sloboda, integritet, suradnja, briga za sva živa bića, povlači veću produktivnost i zadovoljstvo svih uključenih i na kraju održivu profitabilnost.
Želimo to i Vama, stoga svjesno izaberite doći na ovu iskustvenu radionicu koja mijenja i proširuje Vašu perspektivu dobrog poslovanja. GOOD WORK, DEEP PERSPECTIVE

Voditeljica radionice: Ljiljana Ciglar, univ.spec.oec., specijalistica osobnog i organizacijskog liderstva, specijalizirala na temi „Value based leadership“ na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.
Ekspert je i predavač liderstva, organizacije i marketinga te u svom radu povezuje četiri područja: duhovnost, ekologiju, etiku i ekonomiju.

Mjesto održavanja: BIZkoshnica coworking prostor, Ilica 71 u Zagrebu
Informacije na mail bizkoshnica@bizkoshnica.biz ili na broj telefona: 091/6116108

Hvala Vam i veselimo se zajedničkom susretu kroz koji ćemo Vas i Vaše misije, vizije i Vaše dobro poslovanje podržati i razvijati u duhu svjesnog vodstva,
4CL TIM