Harry Potter Halloween Party

Harry Potter Halloween Party

klub Metropolis, Zagreb

O događaju

Pozivamo sve čarobnjake i vještice, te sve one koji se tako osjećaju, na treći po redu Harry Potter Halloween party u Metropolis klubu. Kao i proteklih godina u klubu će vas dočekati jezivo magičan ambijent, te najtrashpop plesnjak u gradu. U ovom klubu saznat ćete posjedujete li Nevilleove plesne pokrete ili pak dijelite Ronovu malodušnost prema plesu. Za stravično dobru atmosferu pobrinut će se oni-čije-ime-se-ne-smije-spomenuti te stoga, Merlinove mu brade, zakoračite s nama u ludu noć punu dobre zabave.

Na party su također pozvani dementori, pauci, vukodlaci pa čak i smrtonoše, te vam savjetujemo da se prikladno zamaskirate i pripremite čarobne štapiće jer će najbolje maske osvojiti vrijedne nagrade. Kupnjom ulaznice ostvarujete mogućnost sudjelovanja u tomboli prepunoj fantastičnih nagrada, ukoliko se odvažite ubaciti svoje ime u plameni pehar.

Budući da je Dumbledore rekao ''Ne zaboravite da sreću možete pronaći i u najcrnjim vremenima ako se samo sjetite posegnuti za pićem.'', naši vilenjaci će se pobrinuti da tematskih koktela i ostalih eliksira ne nedostaje.

Cijena ulaznice je 6 srpova i 11 knutova (20 bezjačkih kuna) po srednjem tečaju HČB-a. Parking za metle je osiguran, a letimreža radi do ponoći. Animagusima je zabranjeno sudjelovanje u izboru maske. Tko ne dođe-Umbridge.
Ulaznice možete kupiti u sustavu ENTRIO.HR ili na ulazu u Metropolis klub na dan eventa.

Metropolis će uvijek biti tu da vas odvuče od doma.