Harry Potter Halloween Party

Harry Potter Halloween Party

location-iconklub Metropolis, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Harry Potter Halloween Party, 31.10.2021. u klub Metropolis, Zagreb

Nakon godinu dana pauze Ministarstvo Magije Hrvatska se vraća sa svojim legendarnim Halloween Partyjem pod maskama u suorganizaciji s Metropolis music & billiards club Zagreb.

Uposlili smo kućne vilenjake (uz njihov pristanak - živio z.b.lj.u.v.!) da ukrase prostor kako samo to oni znaju za događaj kojeg pravi Potterhead ne želi propustiti. 

Osim što će sve (očito) biti u Harry Potter stilu, očekuje vas i izbor za najbolju masku uz prikladne nagrade te DJ koji će cijelu noć puštati pop trash muziku.

Stoga, skinite paučinu sa svojih vještičjih šešira, metli, pelerina i plašteva i pridružite nam se maskirani ili bez maske, ne diskriminiramo bezjake!

Ako i niste preveliki Harry Potter fan dođite svejedno, zamaskirani u svoje najdraže likove iz koje god franšize jer bit će svega. :)

Bit će to najbolji Halloween party u cijelom Zagrebu.

 

P.S. Na party se može ući uz EU digtalnu covid potvrdu - za one koji je nemaju bit će omogućeno testiranje na lokaciji uz novčanu naknadu. Molimo da se za testiranje prijavite putem QR koda koji možete pronaći na ovom linku

Podijeli događaj: