GUNS N'ROSES EXPERIENCE - World's best Guns N'Roses tribute

GUNS N'ROSES EXPERIENCE - World's best Guns N'Roses tribute

Klub Boogaloo, Zagreb

O događaju

NAJBOLJI SVJETSKI GUNS N'ROSES TRIBUTE BAND GUNS N'ROSES EXPERIENCE SA KOJIM SU SVIRALA ČAK TRI ČLANA GUNS N'ROSES DOLAZI PO PRVI PUTA U PETAK 13. PROSINCA U ZAGREBAČKI BOOGALOO

U petak 13. prosinca će po prvi puta u zagrebačkom Boogaloo Clubu nastupiti najbolji svjetski Guns N'Roses tribute band, britanski Guns N'Roses Experience koji su oživjeli Guns N'Roses iz osamdesetih i slove za prave klonove pravih Guns N'Roses te pravu profesionalnu internacionalnu atrakciju sa kojima su svirala na koncertima čak tri originalna člana Guns N'Roses. Pored toga Guns N'Roses Experience slove za jedini tribut čiji pjevač donosi pravi unikatan vokal i izgled ala Axl Rosea plus što svira i klavir kao i sam Axl, dok je službeni sponzor gitariste Marshall isti kao i od samog Slasha. Guns N'Roses Experiance se trude dočarati svaki detalj koncerta autentično od samog vizualnog izgleda, tj odječe, do koreografije tj ponašanja na pozornici, scenografije, set liste, zvuka i lighta kao i originalni Guns N'Roses, a što im vrlo dobro i uspjeva izdvasja od ostaslih Guns N'Roses tribute bandova. Tako su njihovi koncerti pravi spektakli na kojima možete gledat Guns N'Roses iz neprocijeljive blizine!

The Guns N'Roses Experience uživo u svom dvosatnom showu izvode sve Guns N'Roses hitove poput „Welcome to the Jungle“, „Sweet Child o’ Mine“, „Paradise City“„Knockin' on Heaven's Door“, „Rocket Queen“, „Live and let die“, „November Rain“, „Patience“, „Mr. Brownstone“,“ You Could Be Mine“, „Nightrain“ ….. a ponekad na bisu zasviarju i „Whole Lotta Rosie“ u originalu od AC/DC koju su i sami Gunsi svirali u posebnim prilikama.
Gins N'Roses Experience slove za največi i nasjuspješniji Guns N'Roses tribute band koji je obišao cijelu zemaljsku kuglu i svirao na največim festivalima, a kao promo slogan koriste „Nobody does it better“!

Početak koncerta je najavljen za 21 sat a cijena ulaznica iznosi 90 kn do 14. 11., 110 kn od 15. 11. i 130 kn na dan koncerta.

FB event: https://www.facebook.com/events/698111383996816/