Goran Vugrinec stand-up comedy - AFTER Valentinovo SHOW - by Lajnap

O događaju

Za sve ljubitelje Valentinova koji su na isti zaboravili, za sve one koji svoju zaljubljenost slave dvaput i, naravno, za sve one kojima je Valentinovo svaki dan! Dobrodošli u AFTER VALENTINOVO SHOW - 60+ minuta najboljih fora o ljubavi, muško-ženskim odnosima i umijeću zavođenja.

Ovo Valentinovo nije moglo doći u bolje vrijeme. I da želiš odvesti ljepšu polovicu na spoj - nemaš gdje. Korona je zatvorila sve, a ti imaš ultimativno opravdanje za propust u organizaciji. No, ako baš želiš provesti iznenaditi svoju ljubav života, iznenadi je kad najmanje očekuje - u srijedu - tri dana nakon Valentinova!

AFTER Valentinovo SHOW je namijenjen za sve ljubitelje Valentinova koji su na isti zaboravili, za sve one koji svoju zaljubljenost slave dvaput i, naravno, za sve one kojima je Valentinovo svaki dan!

Dobrodošli u AFTER VALENTINOVO SHOW! Čeka vas vaš Kupid Goran Vugrinec sa 60+ minuta najboljih fora o ljubavi, muško-ženskim odnosima i umijeću zavođenja.

Virtualno se družimo u SRIJEDU 17.2. od 20 sati. Sačuvajte datum za dejt.

-----------------------------------------------

INFORMACIJE O VIRTUALNOM SHOWU
Cijena ulaznice - 40 kn (pasivna za voajere), 50 kn (aktivna za druženje)

Datum - 17.2., srijeda, od 20 sati

Live stream kreće od 19:55h, show kreće u 20:05h.

-----------------------------------------------

TKO JE GORAN VUGRINEC?
Zagrebački komičar s deset godina iskustva. Suosnivač i član komičarske grupe LAJNAP COMEDY. Na pozornici baca fore dobre k'o produženi vikend, a kao voditelj nasmijat će publiku i na karminama. U nastupima obuhvaća teme iz života - od svakodnevnih situacija preko ljubavnih problema i savjeta do tehnologije koja je svuda oko nas. Voli pričati i o odrastanju, roditeljima i današnjim klincima, a nisu mu strane ni pošalice o politici.

 

Ima više od 800 nastupa te preko stotinu voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske i regije. Priča engleski k'o materinji, al mu je mama iz Rusije, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu "Klub Smijeha", "Standupexpressu" na Comedy Centralu Extra, a često ćete ga naći kako vodi uznemirujuće dobre kvizove - KRIP kviz.

Više o Goranu možete saznati na njegovom webu - OVDJE ili pročitati što kažu ljudi koji su ga gledali - OVDJE.