Goran Vinčić - BEST of stand up comedy show

Goran Vinčić - BEST of stand up comedy show

location-iconKult Caffebar / Dišpet, Zadar

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Goran Vinčić - BEST of stand up comedy show, 02.11.2022. u Kult Caffebar / Dišpet, Zadar

2.11. u 20h u predivnim Kult & Dišpet ludo spontana komedija Gorana Vinčića! Vaši osmjesi, aplauz i Vinčina energija je sve što je potrebno za sjajnu atmosferu!

Goran Vinčić Vinča je praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, majstor crowdworka i improvizacije, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira... uglavnom, ne miruje nikada. Vinča će u nastupu pričati o svemu - ljubavi, braku, babama, Slavoncima, seksu, narodnjacima i Erosu Ramazzottiju.

Vinča je jedan od šestorice članova BIS comedy kolektiva koji je zaslužan za nasmijavanje tisuće ljudi po cijeloj Hrvatskoj i šire! Ukoliko niste gledali Vinču, preporučamo prvi red. Ako ipak sjednete u zadnji red, ne brinite - i tamo će vas pronaći!

➤UPAD: 50Kn
➤PRODAJA:
ONLINE
FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
➡ Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (Kaufland Zadar, Andrije Hebranga 2); Music Shop COMBO (Vlatka Mačeka 3); Ghetaldus Optika (Supernova, Ulica Akcije Maslenica 1); Ghetaldus Optika (Murvička 1)
➡ Na dan showa na ulazu od 19h (ako ostane ulaznica)

Vidimo se! #vinča #BIScomedy

Podijeli događaj: