Functional Factory Presents: PUMP UP THE FACTORY

Functional Factory Presents: PUMP UP THE FACTORY

Klub Central, Split

O događaju

Functional Factory proslavit će prvu godišnjicu rada s organizacijom Eventa, party naziva Pump Up The Factory. Po prvi put u Hrvatskoj gostovat će prelijepa i talentirana DJ MIss Monique. Uz muško pojačanje DJ Lawrence Klein i Tino Simich donosimo jednu muzičku poslasticu kojoj je teško odoljeti.

LINE UP:
MISS MONIQUE/Ukraine
TINO SIMICH/Croatia
LAWRENCE KLEIN/Croatia

MISS MONIQUE/Ukraine
Miss Monique is possibly the most recognised female Progressive House DJ’s in Europe. Gradually rising to prominence, she is beginning to create waves on the international circuit too.

Recent years have seen Miss Monique make her debut in Ibiza, as well as hundreds of shows across the globe; from Hungary to Belarus, to the Czech Republic and even India. Her eclectic mix of trance, progressive house, and techno, give Miss Monique a versatility that is suited to intimate venues and festival headline slots, alike.

Since entering the studio, she has begun collaborating with some of the world’s most important DJs; her biggest and most recognisable hit, ‘No Fear’ was championed by the likes of Armin van Buuren, Paul van Dyk, Paul Oakenfold, Gareth Emery, and many more.

As of 2017, Miss Monique has successfully performed her sets in more than 25 countries of the world and also presented her show twice in the world-famous Ibiza.
In the current year, her podcast is one of the most popular on the YouTube platform with more than 25 million views. The geography of performances promptly grows. In the nearest future, Alesya is working on her own label under the title "Siona Records" now.

TINO SIMICH/Split/Croatia
Predvodnik nove generacije house scene u Hrvatskoj ,Tino u prošloj godini bilježi veliki uspon svojim nastupima i izdanjima, pa je tako svojim zadnjim EP-em na Dobrom Houseu kvalitetu njegovog zvuka prepoznao jedan od vodećih deep house kanala na YouTubeu, 'Houseum' te premijerno objavio obje njegove trake.

U veljači 2019 godine Mixmag Adria ga je uvrstio u top 10 regionalnih house izdanja, dok je na Traxsource platformi dosegao 27 mjesto Essential Deep charta.

Raznolikost koju pokazuje u svojim setovima omogućava mu nastupe duž obale kao i šire gdje uživa podršku renomiranih imena scena.

Tino vuče inspiraciju iz svih stilova glazbe, bilo da se radi o jazzu, soulu, hip hopu, vječito u potrazi za emocijom. Njegov cilj je pronaći "kvalitetno, mračno i duboko uz presjeke melodičnog optimizma, ono iskreno, plesno i s dušom"

LAWRENCE KLEIN (Lovre Kanjer) / RatCat / Šibenik, Croatia
Samozatajni istraživač oprečnosti Lawrence Klein u stalnoj je potrazi za krajnostima među kojima beskompromisno gradi svoj originalni stil i jedan je od najzanimljivijih DJ-a svoje generacije.

Neopterećen je glazbenim žanrovima i lako se prilagođava prostoru i publici uspijevajući zadržati svoj prepoznatljivi zvuk pa podjednako vješto barata različitm stilovima. Uvijek traga za novom glazbom koju povezuje tehnički preciznim miksanjem, a najzadovoljniji je kada to radi u 'all night long' izdanju.

Nakon što ga je Burn Residency uvrstio među 15 najboljih svjetskih DJ-a, uslijedili su brojni nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu. U Istanbulu ga je snimao Be-At.TV, a na Ibizi je nastupao u sklopu International Music Summita te gostovao u Space Warehouseu za Ibiza Sonica radio.

Nominiran je 2017. godine za nagradu Ambasador u kategoriji DJ-a koji su najviše napredovali, a u tom razdoblju počinje češće nastupati i izvan Hrvatske. Godinu kasnije, kao DJ i kao promotor svoje organzacije RatCat, osvojio je čak pet nagrada Ambasador. Izabran je tako u TOP3 hrvatska DJ-a, njegova večer Opposite proglašena je najboljom novom klupskom večeri u Hrvatskoj, RatCat je dobio nagradu za kolektiv godine i udrugu godine, a njihov ljetni projekt The Cave hrvatskim konceptom godine.

Iza njega su nastupi na vodećim fetivalima diljem regije, a svakako je najistaknutiji nastup na jednoj od najvećih pozornica u Europi, a to je Dance Arena Exit Festivala gdje nastupio sa Solomunom, Tale Of Us i Adriatiqom. Neki od festivala na kojima je još nastupio su: Sea Star, Dimensions, Love International, Forestland, Fresh Wave, Mostar Summer Fest i mnogi drugi. Uz brojne festivale tu su još nastupi diljem Europe kao npr, Berlin, Ibiza, Dublin, Istanbul, Ulm, Oslo, Pariz itd...

Djeluje i kao producent, a ujedno je A&R labela Simulation Records. Iza njega je nedavno veoma uspješno izdanje na MoBlack Recordsu jednom od najprodavanijih labelova.

Ne prestaje uživati u glazbi, smatrajući da na taj način obogaćuje scenu i sebe. Vrhunac svega pozitivne su reakcije publike što za Lawrence Kleina znači da je krug završen i savršen.