Entrio

Flintstones

Flintstones" New Year 2019@Metropolis club

klub Metroplis, Zagreb

O događaju

No Future shock-just fun from Bedrock!!

Nakon rasprodana tri tematska dočeka Nove godine, ove godine odlučili smo zakoračiti malo dalje u povijest u skladu s današnjom situacijom i povesti vas direktno u kameno doba. I to u mega popularno kameno doba sa najveselijim likovima iz toga razdoblja.

Metropolis club pretvorit će se u Bedrock i sa popularnim Filnstonesima ufurati vas u Novu 2019. Posebno dekoriran za ovu priliku kao Bedrock, sa kamenjem, palmama ponekim dinosaurusom, a i mnoštvo božićnih ukrasa Metropolis club prikazati će vam veseli svijet obitelji Kremenko u novogodišnjem izdanju.
..........................................................................................................
U cijenu ulaznice uključeno: piće dobrodošlice, pjenušac u ponoć, hladni švedski stol(plate i salate), DJ. 100% Band, tematski program.
.........................................................................................................

Dio te pretpovijesne atmosfere pokušati ćemo vam dočarati na zasigurno najotkačenijem dočeku u zemlji, a osim dekoracija i naši konobari i muzičari dočekati će vas u takvom izdanju.

Posebna atrakcija ove godine je Yabba dabba bubble doo-baloni od sapunice, koji će savršeno nadopuniti ovu duhovitu pretpovijesnu zabavu!

U muzičkom programu uz dva DJ-a koji će puštati najveće hitove 80tih i 90tih godina, zabavljati će vas ::::::: 100% Band ::::::koji će vas najprije pozdraviti sa Meet the Flinstones, a onda oprati po najvećim rock i pop hitovima 80tih i 90tih.

U ponoć vas čeka pjenušac i valcer u pravom romantičnom pretpovijesnom stilu. Atmosfera će zasigurno biti vruća kao i na dosadašnjim partijima, pa stoga outfit prilagodite za puno gibanja!

Zaboravite brige i probleme, otkačite se i uđite u Novu 2019 potpuno rasterećeni budućnošću, kao što i glasi naš slogan: No Future shock-just fun from Bedrock!!

Napomena: svoju ulaznicu za ludi tulum kupite ranije jer prošle godine nismo imali niti jednu ulaznicu tjedan dana prije tuluma!

Ulaznice po cijeni od 75 kn mozete kupiti svakim danom putem Entrio.hr.

U cijenu ulaznice uključeno: piće dobrodošlice, pjenušac u ponoć, hladni švedski stol(plate i salate), DJ. 100% Band, tematski program.

Ulaznice su dostupne od : ....

Više na ( info. & karte ) : 091 / 440 0302
*Oko rezervacija uskoro više info.*