Fatima Hajji & Du'Art @ Boogaloo

Fatima Hajji & Du'Art @ Boogaloo

Klub Boogaloo, Zagreb

Naziv Cijena Količina
Regular Ticket
90.00 kn
VIP5 PAKET
1000.00 kn
Uključuje 5 VIP ulaznica i bocu po izboru (Jack Daniel's, Jagermeister, Vodka) sa uključenim sokovima. Ulaznica vrijedi za 5 osoba (1 ulaznica za sve). Svih 5 osoba mora ući zajedno s istom ulaznicom.
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn

Načini kupnje:

O događaju

FUTURE SCOPE SEASON OPENING
Boogaloo Zagreb, 28.09.2019.
w. Fatima Hajji & Du'ArT

_________

Energična španjolska kraljica techna afričkog podrijetla Fatima Hajji stiže nam na službeno otvaranje nove Future Scope sezone u klub Boogaloo.
Fatima Hajji je prisutna na sceni skoro dva desetljeća, a tokom svoje duge karijere oblikovala je razne podžanrove techno muzike i stekla poštovanje širom svijeta zahvaljujući jedinstvenom muzičkom odabiru i još nevjerovatnijim setovima.
Mnogi je svrstavaju u vodeće ženske DJeve jačeg techno zvuka što ona i potvrđuje spektakularnim nastupima i nevjerovatnom energijom koju sa lakoćom prebacuje na publiku.
Sa moćnim techno zvukom predstavlja pravu poslasticu za rejvere i veoma uspješno stvara euforiju na vodećim svjetskim festivalima.
Uz nju u klub Boogaloo se vraća miljenik zagrebačke publike Du'Art, koji garantira vruću atmosferu na otvaranju nove F. Scope sezone.

_________
Main Floor

● FATIMA HAJJI [ES]
● DU'ART [PT]
● ZOKY
● SHIPE

________
2nd floor

● SERAPHIM CODEX
● SENNO
● SIN