Entrio

FANTASY LAND POOL PARTY | Summer starts in Samobor #7

FANTASY LAND POOL PARTY | Summer starts in Samobor #7

NAKNADNO, Samobor

Naziv Cijena Količina
Fantasy Land "CLOSING SUMMER" - EARLY BIRD
70.00 kn
Sve što ste mogli očekivati na lokaciji Vugrinščak, sada očekujte još više. Naša vizija je oduvijek bila da Fantasy Land otvori i zatvori ljetnu sezonu. Sada smo dobili priliku da je zatvorimo na najbolji mogući način, EKSKLUZIVNIM "CLOSING SUMMER POOL PARTY-em"
Fantasy Land "CLOSING SUMMER" - EARLY BIRD VIP
100.00 kn
Sve što ste mogli očekivati na lokaciji Vugrinščak, sada očekujte još više. Naša vizija je oduvijek bila da Fantasy Land otvori i zatvori ljetnu sezonu. Sada smo dobili priliku da je zatvorimo na najbolji mogući način, EKSKLUZIVNIM "CLOSING SUMMER POOL PARTY-em". Book your RED BULL BAR TABLE ★Bottle service★ min. 2 bottles per table - special price.
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn

Načini kupnje:

O događaju

Dragi svi,
Zbog izvanredne situacije Fantasy Land Pool Party #7 mijenja datum i lokaciju održavanja. Ova situacija nam se dogodila prvi puta u #7 godina te smo zbog tog razloga odlučili zakupiti još atraktivniju lokaciju. Privatna lokacija s bazenom će postati "Fantasy Land VIP" ★ lokacija.

Prebacujemo na #nextlevel

Sve što ste mogli očekivati na lokaciji Vugrinščak, sada očekujte više. Naša vizija je oduvijek bila da Fantasy Land otvori i zatvori ljetnu sezonu. Sada smo dobili priliku da je zatvorimo na najbolji mogući način, EKSKLUZIVNIM party-em.

Najavljujemo da će broj ulaznica biti limitiran zbog lokacije i ekskluzivnosti. Svi koji su već kupili ulaznice imaju pravo povrata novaca ili će im ulaznice vrijediti za novi event. Cijena ulaznica će biti viša zbog VIP lokacije, te posjetioci koji su već kupili ulaznicu ne plaćaju skuplju ulaznicu.

Kako bi vas nagradili za vjernost (do 30.6. - planiranog datuma, sada odgođenog eventa) imati ćemo otvorenu prodaju ulaznica po starim cijenama. Sada kupujete ulaznicu za skrivenu lokaciju (privatna lokacija s bazenom) i zatvaranje ljetne sezone.

Lokaciju kao i vrijeme održavanja objaviti ćemo uskoro.