Event klub Hrana najbolji (ne)prijatelj organizatora

Event klub Hrana najbolji (ne)prijatelj organizatora

Miele Experience Center, Zagreb

O događaju

Sve ste savršeno pripremili. Mjesto, prostor, vrijeme, tehnička oprema, pozivnice, podsjetnike, poklone, program događanja, smještaj, prijevoz i sada još samo hrana i piće.

Postoje neka pravila, no uvijek pokušavamo naći nešto drugačije, bolje, zanimljivije. Nije nebitna stavka, jer znamo onu staru da ljubav ide kroz želudac, pa tako i na našim eventima. Ako hrana nije bila dobra, dovoljna, dovoljno slana ili pečena onda će svi o tome pričati. Hrana i piće često, ne i nužno, čine veliki dio budgeta i doista su bitna stavka u budgetu.

Hranu najčešće biramo prema vrsti eventa (i budgetu), jutarnje – kava i croissant; ručak – nešto lagano, s nogu; večera – neka je bude, a i pića da ne ponestane. Naravno, sve mora izgledati lijepo i privlačno, ukusno. No, da li je to doista formula uspjeha?

Jesmo li se zapitali što danas znanost govori o našim prehrambenim navikama i koliko hrana utiče na našu koncentraciju, energiju, pamćenje? Možemo li odabirom hrane napraviti dodatni utjecaj na naše evente? Možemo li hranom postići veću pažnju sudionika, a ne samo svojim okusom i izgledom?

Odlučili smo o tome razgovarati sa stručnjacima. Što oni kažu, dođite i čujte na našem Event klubu 25.09.2019. s početkom u 17:00 sati. Lokacija: Miele kuhinja u Buzinu.

Lijep pozdrav

Ana Rakić
eventuša