Entrio

E@t Zadar : Food in the digital age

E@t Zadar : Food in the digital age

Arsenal Zadar, Zadar

Naziv Cijena Količina
Early bird Student Conference Ticket
49.00 kn
Studenti će morati pokazati valjanu studentsku iskaznicu kako bi ostvarili pravo ulaska na konferenciju sa studentskom ulaznicom.
Early bird Conference Ticket
149.00 kn
Regular Student Conference Ticket
99.00 kn
Studenti će morati pokazati valjanu studentsku iskaznicu kako bi ostvarili pravo ulaska na konferenciju sa studentskom ulaznicom.
Regular Conference Ticket
249.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

Načini kupnje:

  • Kartično plaćanje
  • Bankovnom uplatom

O događaju

E@T je GLOBALNA KONFERENCIJA O TRENDOVIMA KOJI ĆE OBLIKOVATI BUDUĆNOST HRANE

Cilj konferencije je stvoriti mrežu mladih ljudi koji će stvarati budućnost hrane i svih industrija povezanih s hranom te na jednom mjestu okupiti vodeće opinion makere i influencere koji svojim djelovanjem već danas značajno mijenjaju pogled i odnos medija, korporacija i konzumenata prema hrani.

Konferenciju čine četiri tematski povezane cjeline koje će na konferenciji biti podijeljene po sektorima zanimljivim za sudionike iz pojedine grane prehrambene industrije i povezanih industrija.

Hrana kao posao: restorani budućnosti, maloprodaja budućnosti, pametna pakiranja, e-poslovanje u prehrambenoj industriji, sigurnost i praćenje hrane

Inovacije:  utjecaj umjetne inteligencije na sustav prehrane,  super hrana, pametni senzori i budućnost proizvodnje hrane,  kako će robotika  promijeniti procese obrade hrane?, 3D printeri hrane, blockchain tehnologija u prehrambenoj industriji, big data u prehrani i prehrambenoj industriji, precizna agrokultura: senzori i big dana, bioastronautika, urbane i vertikalne farme

Hrana u kontekstu javnog dobra: otpad u prehrambenoj industriji, klimatske promjene i prehrambeni sustav, Je li GMO nužan za prehranu budućih generacija?, ekonomija dijeljenja hrane

Trendovi: kako generacija millenialsa mijenja prehrambenu industriju, budućnost prehrane i personalizirana prehrana, jesti lokalno ili globalno?

Za detaljne informacije pratite naše web stranice 
www.tasteandtravel.hr