Entrio

eSports meetup Zagreb

eSports meetup Zagreb

HUB385, Zagreb

O događaju

Povezujemo eSports community u Hrvatskoj!
by HUB385 & CSadria

Pozivamo sve gamere, profiće, fanove, noobove, trollove i sve ostale eSports entuzijaste na još jedno neformalno eSports druženje u Hrvatskoj koje će se održati u četvrtak, 13.7.2017 u 18:00h (Petračićeva 4, HUB385). Ovo je drugo u nizu ovakvih druženja eSports ekipe i, da odmah raščistimo, bez ikakvih skrivenih pobuda. Ima nas masu i uglavnom se dijelimo na LoLere, WoTere, Dotaše, CSGO kompetitivce, casual gamere, castere, groupie i tako dalje. Svima nam je zajednička strast prema eSportu i sigurni smo da će ta divna natjecateljska vještina jednog dana biti službeni sport na Olimpijskim igrama. Dakle, da ponovimo, cilj je okupiti svu ekipu koja je zainteresirana za eSports na jednom mjestu, upoznati se međusobno i gurnuti ovaj community prema naprijed. Znači, svi su dobrodošli i to bez iznimke. Ne volite se online, nema veze, dođite u RL, a s pivom u ruci puno je lakše složiti se oko nečega.

Za početak držimo sve casual, ali moramo se upoznati, pa će osim druženja biti i nešto predstavljanja. Nakon nekoliko uvodnih riječi, predstavit će se:
- Zvonimir Burazin (CSadria)
- Mario Grdović (GIANT5, CSGO tim)
- Tin Božićević (Mrki Medvjedi, LoL tim)
- Frane Braica (Vipnet / VIP ESL Adria)

P.S. ovaj event će biti odrađen skroz na volonterskoj bazi, stoga ako se želite priključiti organizaciji, ili pak želite predstaviti svoj eSports projekt javite se na luka@hub385.com ili leonardo@csadria.org

Vrijeme: 13.7.2017. U 18h
Mjesto: Petračićeva 4, HUB385 (iza Doma sportova)