Erotic Biljan & His Heretics u Močvari

Erotic Biljan & His Heretics u Močvari

Klub Močvara, Zagreb

Sve Entrio ulaznice su rasprodane. Kontaktiraj organizatora za više informacija :)

O događaju

EROTIC BILJAN & HIS HERETICS (Zagreb)
Petak 15.10., vrata 19 h, koncert 20 h
Upad: 40/50 kn

Covid putovnice nisu potrebne.
Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.

▬▬▬
U petak, 15.10., u Močvaru stiže screamadelic garage rock'n'roll bend Erotic Biljan & His Heretics!

Heretici su započeli karijeru svirajući "sixties garage punk" standarde, a nakon početnih odsviranih koncerata, logičan potez bio je stvaranje vlastitih pjesama i vlastitog stila. Tako su, čak i prije izdavanja službenog albuma, prosvirali Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Njemačku, te dijelili pozornice sa poznatim bendovima poput MC5/DKT, QOTSA, Supersuckers, The Cynics, The Fuzztones, The Nomads, Juliette And The Licks, Horrorpops, Meteors i mnogim drugima.

Poznati po svojim urnebesnim i eksplozivnim nastupima, tutnjajućom ritam sekcijom, zaraznim melodijama i moćnim rifovima, Heretici nastavljaju pohod po klubovima i festivalima, naglašavajući žive svirke kao najvažniji element njihove muzike.

Od zadnjeg koncerta Heretika u Zagrebu u legendarnoj Jabuci prošlo je više od godinu i pol, što znači da je krajnje vrijeme da svi stari rokenrol frikovi, i oni mladi koji bi to željeli postati, a željni su staromodnog rokenrola i garage punka, glasne gitarske baraže i ubitačnog ritma, dođu i zadovolje svoje iskonske porive za znojenjem i probijanjem ušiju!

Vidimo se! ????

▬▬▬
Plakat je radio Darko Kujundžić.