Entrio

Eric Sardinas

Eric Sardinas

Hard Place, Zagreb

O događaju

Hard Place - Biggest Little Rock Club in Town - Vam ponovo donosi koncertnu poslasticu - EKSKLUZIVNI KONCERT ERICA SARDINASA za završetak sezone u subotu 15.07.2017.


Nakon prošlogodišnjeg fenomenalnog nastupa na Zagreb International Blues Festivalu Eric Sardinas ponovo stiže u svoj omiljeni Zagreb i donosi Best Rock'n'Blues show on Earth u sklopu turneje gdje dan ranije svira na prvom Trilj Blues Festivalu. Međusobna ljubav i respect Erica i hrvatske metropole započela je za njegovog prvog posjeta Zagrebu davne 2004-te u klubu Pauk kada su se svi pitali "tko je taj Eric Sardinas?" i traje sve do danas kada se nakon svih njegovih fenomenalnih koncerta proširio glas da se radi o ponajboljem blues - rock showu koji Hrvatska ima priliku vidjeti. Za njegove nastupe uvijek se traži karta više jer se svi fanovi iznova vraćaju vidjeti i čuti sjajni blues, a svakoga puta pristignu i novi znatiželjnici koje Sardinas s lakoćom očara i pretvori u vjerne poklonike.

Kako je Eric napunio zagrebačke velike klubove (Pauk, Boogaloo, Željezničar) tako je njegov klupski nastup u Biggest Little Rock Clubu prava ekskluziva i samo će najbrži fanovi koji na vrijeme nabave ulaznice imati priliku prisustvovati ovom jedinstvenom glazbenom iskustvu na kojem se stvara prekrasna magija između izvođača i publike u malom klubu. Svi sretnici koji uspiju doći do svojih ulaznica za ovaj ekskluzivni nastup u "najvećem malom rock klubu u gradu" zasigurno će svjedočiti jednom od najboljih svjetskih blues rock izvođača današnjice. Samo ograničeni broj posjetitelja imat će priliku naći se "licem u lice" sa legendarnim bluesmanom i vidjeti ga i čuti onako kako je on to radio na počecima svoje karijere u malim klubovima u intimnom dodiru sa publikom! Eric će izvoditi fenomenalne gitarske bravure na bini Hard Place-a uz svoj Big Motor prateći band i ne treba propustiti ovu nevjerovatnu priliku vidjeti nekoga 'ko je "velika faca" i svira na velikim binama pred tisućama fanova, u maloj intimnoj atmosferi, čuti svaki ton, dodirnuti ga i vidjeti svaki potez na gitari. Budite jedan od onih koji će imati privilegiju pričati kako su nekada gledali Erica Sardinasa u naponu snage u malom klubu u Zagrebu!