ENTER THE GROOVE

ENTER THE GROOVE

LOCATION TBA, ZAGREB

Naziv Cijena Količina
EARLY BIRD (18+)
60.00 kn
Ne propusti priliku ograničenih early bird ticketa i osiguraj si ulazak dvostruko jeftinijom ulaznicom od onih koje će biti na ulazu na dan eventa.
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn

Načini kupnje:

O događaju

If you want to move,
Enter The Groove.
⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⚠️ | FRIDAY 22.11.2019. | ⚠️
UNDERGROUND EDITION
LOCATION TBA
22 – 4:30 H
 
Enter The Groove te PONOVNO vodi na lokaciju gdje se dosad nije partijalo. Tako je, zajedno ćemo PRVI plesati i uživati u glazbi na ovoj lokaciji koja će još kratko vrijeme ostati tajna, ali malo je uzbudljivo kupiti ulaznicu ne znajući kamo ideš, zar ne?

Ono što ti možemo otkriti je PROGRAM koji će se održati na lokaciji:

Nedugo nakon što su dva iskusna ukrajinska producenta i DJ-a, Artur i Batish, udružili snage kao ARTBAT, postali su jedno od najtraženijih imena techno scene. Svojim će nam inovativnim i kristalno jasnim setom pokazati zašto su najprodavaniji izvođači na Beatport Melodic House & Techno ljestvicama.

VSNA G – ritam joj je srednje ime stoga pripremi udobne tenisice - akademska plesačica postaje DJ-ica tako da je groove zagarantiran. Njezini setovi oduševljavaju i ujedinjuju sve prisutne na flooru, upravo je zato VSNA G jedina rezidentica Enter The Groovea.

Direktno iz Culture Cluba Revelin, dolazi nam DANCElectric PHILIPE koji je kroz dugogodišnju prisutnost na sceni imao zadovoljstvo dijeliti stage s mnogim svjetski poznatim DJ-evima među koje spadaju i Carl Cox, Fat Boy Slim, Dixon, Black Coffee itd.

Enter The Groove
and show us how you move.