Entrio

Emma Morton and the Graces (SCO/ITA) / Tvornica kulture

Emma Morton and the Graces (SCO/ITA) / Tvornica kulture

Tvornica kulture, Zagreb

O događaju

Škotsko-talijanski trio Emma Morton & the Graces trenutno se nalazi na europskoj turneji u okviru koje će održati koncert 28. studenog u Tvornici kulture na kome će promovirati hvaljeni debi album Bitten by the Devil (11.05.2018.) u organizaciji koncertne agencije RockSvirke.com sa početkom u 21 čas.

Ulaznice po cijeni od 20 (promo ; ograničen kontigent), 30 (pretprodaja) i 50 kuna (na dan koncerta) preko sustava 
Entrio.

EMMA MORTON & THE GRACES
*******************
Emma Morton & the Graces je najnoviji projekt škotske kantautorske gdje su joj se još priključili i bubnjar Piero Perelli te gitarista Luca Giovacchini. Na njihovom debi albumu Bitten by the Devil Emin glas prelazi preko nezaustavljivih, duboko intimnih tekstova i vodi nas kroz kontaminirane zvučne zone gdje se mračni svjetovi seksa, depresije, prevare, S&M, nasilja i slobode istražuju i slave kroz sirov i psihotropski sonični koktel, koji se sastoji od jazza, roots roka i folka, otpjevanih na škotskom dijalektu. Neke od renomiranih gostiju i suradnika na ovoj ploči čine imena kao što su Raphael Gualazzi, Gabriele Evangelista, Antonio Gramentieri (Sacri Cuori, Don Antonio) i osvajač Grammy nagrade Gene Paul.
Ova škotsko-talijanska kombinacija trenutno se nalazi na turneji gdje promovira svoj album prvijenac po festivalima, klubovima i kazalištima širom Europe.

"Why Fall": https://www.youtube.com/watch?v=M76gjCQhIs0

DIY pristup Emme Morton proteklih par godina dostiže svoj vrhunac: pored povećanog broja nastupa na televizijskim i radio stanicama, uspjela je da se domogne top pozicija na glazbenim top ljestvicama, njene pjesme dio su najvećih radio programa, a surađivala je s brojnim prominentnim izvođačima kao što su: Raphael Gualazzi, Olly Murs, Gary Lucas, Petra Magoni, Alejandro Escovedo, Glen Hansard, and DJ Mollela.

"Dirty John": https://www.youtube.com/watch?v=h-cYBAEwouM

"Emma Morton & the Graces vas uvlače u njihov provokativni i misteriozni svijet suprotstavljenih doživljaja ljubavi i mržnje, straha i slobode... Njene očaravajuće oči i duboki glas toliko kao da je svaki nastup njena posljednja ispovijest... Ona je nezaustavljiva...kao i bend koji grmi i razara kao da ih je dvadeset." - Moodboard Magazine

"Summer's Goodbye": https://www.youtube.com/watch?v=pQQpIkuEGLM