EKV tribute by Kizo & Emma

EKV tribute by Kizo & Emma

Klub Boogaloo, Zagreb

Naziv Cijena Količina
Ulaznica u pretprodaji

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

40.00 kn
Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 40 kn, na dan koncerta će ulaznice koštati 50 kn. Broj ulaznica je limitiran na 250 komada zbog ograničenja epidemioloških mjera. U slućaju da se ograničenja promijene korigirati ćemo broj ulaznica u prodaji.
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

KONCERT U SJEĆANJE NA MILANA MLADENOVIĆA I EKV U SUBOTU 26.06.2021. NA TERASI ZAGREBAČKOG BOOGALOO CLUBA

U subotu 26.06.2021. će se na terasi popularnog zagrebačkog Boogaloo Cluba održati koncert posvećen životnom djelu Milana Mladenovića i njegove grupe Ekatarina Velika. Opus rada grupe EKV će izvesti jedan od najboljih hrvatskih gitarista Zoran Stojanović - Kizo, poznat po svojim bandovima Haousepainters i Veliki bjeli slon i po tome što je svirao sa Zabranjenim Pušenjem, Darkom Rundekom, a trenutno svira u Kawasaki 3P-u,... Kizo također ima i svoj solo album “Brutalizer” na kojem se nalazi 11 odličnih instrumentalnih gitarističkih kompozicija crossover stilova od metal, space, gothic rocka, plesnog blues-rocka, elektronskog i industrial rocka. 2018. je snimio i svoju prvu pjesmu pod imenom Kizo, odličan blues “Zašto skitaš”.

No, za ovu priču je najbitnije to što Kizo već dugi niz godimna ima EKV tribute band i svirao je sa Margitom Stefanović - Magi, klavijatiristicom EKV-a, neke od njenih posljednjih koncerta, te će tu verziju koncerta odsvirati i sada uz pratnju klavijaturistice Emme i perkusionista. Inspiracija za takav koncert je proistekla iz serije koncerata koje su održali Milan Mladenović i Magi pred sam kraj grupe EKV 1994. godine .

Prije i nakon koncerta će se vrtit prigodna glazba tj. 80's Party by Tomi Phantasma.

Početak koncerta je najavljen u 20 sati, a cijena ulaznice iznosi 40 kn u pretprodaji i 50 kn na dan koncerta te će se moći kupiti samo preko Entrio sustava (www.entrio.hr). Ulaznice se mogu kupiti on line preko www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria, popis ovdje www.entrio.hr/outlets#close (broj ulaznica limitiran)!

 

Kizo: Pored mene

Kizo: Oči boje meda

Kizo: Ti si sav moj bol

Twilight Promotion najavljuje:

26.06. FUL KUL BUVLJAK @ Boogaloo, Zagreb

26.06. EKV tribute by Kizo & Emma @ terasa Boogaloo, Zagreb

22.03.2022.THE MISSION + PHANTASMAGORIA @ Boogaloo, Zagreb

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 50%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Masku za lice je moguće kupiti na mjestu događaja

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima