EKV tribute by KIZO & BAND + 80'S PARTY

EKV tribute by KIZO & BAND + 80'S PARTY

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

Događaj je trenutno u procesu aktivacije te kupovina i preuzimanje ulaznica još nisu mogući.

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za EKV tribute by KIZO & BAND + 80'S PARTY, 21.05.2022. - 22.05.2022. u Klub Boogaloo, Zagreb


__________

Obavještavamo te kako je događaj EKV tribute by KIZO & BAND + 80'S PARTY, a koji se trebao održati 21.05.2022., nažalost odgođen.

Novi datum događaja bit će poznat uskoro.

Sve kupljene ulaznice vrijedit će i za novi datum. Ako ti novi termin ne bude odgovarao, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme, najkasnije do 21.06.2022.

Zahvaljujemo na razumijevanju.
__________

 

KONCERT U SJEĆANJE NA MILANA MLADENOVIĆA I EKV – KIZO & BAND U SKLOPU 80’S PARTYJA U SUBOTU 21.05.2022. U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU

U petak 21.05.2022. će se u zagrebačkom Boogaloo Cluba održati koncert posvećen životnom djelu Milana Mladenovića i njegove grupe Ekatarina Velika, po nekima najbolji ex-Yu rock band koji je žario i godinama “žario i palio”, snimili su sedam albuma koji spadaju u sam vrh ex-Yu scene, a i mnogo šire, a njihove pjesme su bezvremenske i glazbeno i tekstualno, te i dan danas zvuče modern i aktualno. Na žalost sva četiri originalna člana, bubnjar Ivan Vdović - Vd, basist Bojan Pečar, pjevač i gitarist Milan Mladenović i klavijaturistica Margita Stefanović – Magi nisu više živi tako da se nad Ekatarinom Velikom nadvio i oblak mističnosti, a sam bend postigao kultni status.

 

 

Opus rada grupe EKV kao i pokoju pjesmu grupe Šarlo Akrobata u kojoj su prije EKV-a svirali Milan i Vd će izvesti jedan od najboljih hrvatskih gitarista Zoran Stojanović – Kizo, ovoga puta sa bendom u punom sastavu. Kizo je poznat po svojim bandovima Haousepainters i Veliki bjeli slon i po tome što je svirao sa Zabranjenim Pušenjem, Darkom Rundekom, Kawasaki 3P,... a također ima i svoj solo album “Brutalizer” na kojem se nalazi 11 odličnih instrumentalnih gitarističkih kompozicija crossover stilova od metal, space, gothic rocka, plesnog blues-rocka, elektronskog i industrial rocka. 2018. godine je snimio i svoju prvu solo pjesmu sa vokalom pod imenom Kizo, odličan blues “Zašto skitaš”.

No, za ovu priču je najbitnije to što Kizo već dugi niz godimna ima EKV tribute band i da je svirao sa Margitom Stefanović - Magi, klavijatiristicom EKV-a, neke od njenih posljednjih koncerta.

Koncert se održava u sklopu popularnog progarma 80’s Party pa ćemo tako prije i nakon koncerta moći uživati u glazbi zlatnih osamdesetim gdje će DJ Tomi Phantasma i Robi vrtiti videose hitova iz osamdesetih tj grupe poput, Depeche Mode, Eurythmics, New Order, Soft Cell, Ultravox, Human League, Alphaville, OMD, Visage, David Bowie, The Cure, The Smiths, The Mission, The Stranglers, ABC, A-HA, The Cult, Billy Idol, Blondie, Madness, Iggy Pop, Kim Wilde, Cyndi Lauper, Madonna, Black, Camouflage, Culture Club, Blancmange, DAF, Pet Shop Boys, King, Thophson Twins, Video Sex, Bananarama, Bangles, Dead Or Alive, Tears For Fears, Denis & Denis, BOA, Xenia, The Police, U2 Joy Division, Bauhaus, Siouxsie & The Banshees, Front 242, Cabaret Voltaire, Sisters Of Mercy, Suede, EKV, The Cult, Covenant, Placebo, Editors, Violent Femmes, Jesus & The Mary Chain, Killing Joke, Laibach, Pixies, Garbage, Moby, Mondo Diao, Heroes Del Silencio...

Vrata se otvaraju u 20 sati a početak koncerta je najavljen u 21 sati. Cijena ulaznice iznosi 50 kn u pretprodaji i 70 kn na dan koncerta.

Podijeli događaj: