Eho konferencija 2020.

Eho konferencija 2020.

Green Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

O događaju

Hvaljen Isus i Marija! :)

Nakon šest vrlo uspješnih Eho konferencija, pred nama je i sedma! Konferencija će se održati 11. i 12. 1. 2020. u Kongresnom centru Forum u Green Gold-u, Zagreb. Prijava/kupnja ulaznice je obavezna.

Ove godine tema je "Abba, Oče!". Djeca se Božja zovemo i JESMO. Jesmo li svjesni toga? Što to uopće znači?

Želimo upoznati Oca, vidjeti kakav On zaista jest. Isus je rekao: "A ovo je život vječni: da upoznaju tebe, jedinoga istinskog Boga."

Isus je govorio i činio sve što mu je Otac rekao. Svoj identitet ljubljenog Sina dobio je od Oca nakon krštenja na Jordanu.

U ovom vremenu imamo svojevrsnu krizu očinstva u društvu, pa vjerujemo da je važno govoriti o toj temi. Važno je upoznati tu ljubav koju nebeski Otac ima za nas.

Koliko nas ljubi Otac nebeski? Dao je svoga jedinoga Sina za naše spasenje, obećao je da nas nikad neće zaboraviti. Čak i ako nas otac i majka zaborave, čeka nas dok se ne vratimo u njegov Očinski zagrljaj.

On obnavlja srca slomljena i bori se za nas u našim nevoljama, raduje se nad nama i izlijeva svoju ljubav na nas. Bog je naš Otac koji čezne za nama i koji nam želi pokazati svoju ljubav i otkriti se kakav jest.

"Zato prigibam koljena pred Ocem,  od koga ime svakom očinstvu na nebu i na zemlji" Ef 3, 14 - 15

Govornici na konferenciji bit će Marko Matijašević (teolog, predsjednik udruge Eho i voditelj Doma molitve Zagreb), Matija Ricov (voditelj zajednice Nanovo rođeni i koordinator za mlade u KKODS), fra Stjepan Brčina (mag. klerika i sjemeništaraca, prov. povjerenik za promociju zvanja; voditelj Duhovno-duhovitih večeri), vlč. Petar Mlakar (duhovnik u Međubiskupijskom sjemeništu) i drugi vrlo zanimljivi gosti.

Slavljenje će ponovno voditi Dom molitve Slavonski Brod i Amorose.

Detaljan raspored programa donosimo uskoro.

Vidimo se!